Πόσες θερμίδες έχουν τα γλυκά του Πάσχα – Λίστα

Αρκετοί διατροφικοί …πειρασμοί θα περάσουν από το τραπέζι σου, όχι μόνο την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και όλες αυτές τις μέρες. Δείτε πόσες θερμίδες έχουν τα γλυκά του Πάσχα.

Το Πάσχα φέτος θα είναι διαφορετικό, καθώς δεν θα μπορέσουμε όλοι να είμαστε με τις οικογένειές μας λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, τα γλυκά δεν ….απαγορεύονται και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να φάνε ένα κουλουράκι παραπάνω. Προτού αρχίσετε να το παρακάνετε ας έχετε κατά νου τις θερμίδες που έχουν τα γλυκά του Πάσχα.

Εκτός από το κρέας, τις πίτες και το αλκοόλ, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν για ακόμα μια φορά και τα γλυκά. Τσουρέκια, κουλούρια και γλυκά ταψιού έχουν την τιμητική τους και κάνουν τον «αγώνα» σου να παραμείνεις στα κιλά σου ακόμα πιο δύσκολο.

Αναλυτικά η λίστα με τις θερμίδες των γλυκών του Πάσχα προκειμένου να μπορέσεις να υπολογίσεις ευκολότερα τις ποσότητες που -με σύνεση- θα πρέπει να καταναλώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

You May Also Like

Ποιες τροφές δεν τρώμε ΠΟΤΕ μετά την ημερομηνία λήξης

Table of Contents Hide Ποιες τροφές δεν τρώμε ΠΟΤΕ μετά την ημερομηνία…

Κάπνισμα: Οι τροφές που βοηθούν να κόψετε το τσιγάρο

Κάπνισμα: Οι τροφές που βοηθούν να κόψετε το τσιγάρο

Βιολογικά τρόφιμα: Τελικά είναι καλύτερα για την υγεία μας;

Από το βιολογικό κρασί μέχρι το βιολογικό τυρί, τα βιολογικά τρόφιμα βρίσκονται παντού

Σπόροι Chia: Τι προσφέρουν στον οργανισμό

  Σπόροι Chia: Τι προσφέρουν στον οργανισμό

Καρμπονάρα, μια πρόταση του Καστοριανού Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Καρμπονάρα,  μια πρόταση του Καστοριανού Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Ανάκληση μπισκότων από τον ΕΦΕΤ – Κρίθηκαν μη ασφαλή

Πρόκειται για μπισκότα κανέλας

Θαυματουργό ψωμί: Τι είναι η Ζέα και γιατί απαγορεύτηκε στην Ελλάδα;

Το γνωρίζετε;

Φρούτα Ιουνίου στην Ελλάδα: Υγιεινές Συμμαχίες για την Καλή Υγεία

Αυτά τα εκπληκτικά φρούτα της εποχής μας προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας. 

Λεμόνια και λάιμ: Έχουν παρόμοια αξία στη διατροφή;

Λεμόνια και λάιμ: Έχουν παρόμοια αξία στη διατροφή;