Σάκαρι Ρίτσαρντσον: Η νεαρή αθλήτρια, αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και το πρώτο σκαλί του βάθρου, στους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, στα 100μ των γυναικών.

Η Σακάρι Ρίτσαρντσον, έτρεξε στα Golden Games δύο κούρσες στα 100μ(προκριματικό και τελικό), τερματίζοντας και τις δύο σε χρόνο κάτω από 10.80. Σε διάστημα μόλις 90 λεπτών. Η Ρίτσαρντσον, από το 2019, όταν και έκανε ντεμπούτο στον παγκόσμιο στίβο κατάφερε να αφήσει έκπληκτους τους πάντες με τις επιδόσεις της.

Η 21χρονη νεαρή αθλήτρια στον αγώνα που διεξήχθη στην Καλιφόρνια, κατάφερε να τρέξει 10.74, με ένα μέτρο ευνοϊκό άνεμο στον προκριματικό και 10.77, με ένα μέτρο αρνητικό άνεμο στον τελικό. Φυσικά, το 10.74 είναι η καλύτερη επίδοση για το 2021 στον κόσμο. Το εντυπωσιακότερο όλων όμως, είναι πως με τους συγκεκριμένους χρόνους που έκανε χτες, η Ρίτσαρντσον, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, περίμενε επίδοση κάτω από τα 10.70.

Όπως είναι λογικό, ότι με τέτοιες εμφανίσεις, η νεαρή, γίνεται αυτομάτως, ένα από τα μεγάλα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και το πρώτο σκαλί του βάθρου, στους επερχόμενους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, στα 100μ των γυναικών.

Αν συνεχίσει έτσι, η μόλις 21ος ετών σήμερα Σακάρι Ρίτσαρντσον, είναι βασική, μη πω η βασικότερη υποψήφιος να κάνει δικό της το παγκόσμιο ρεκόρ των 100μ που ανήκει στην μεγάλη Φλόρενς Γρίφιτς Τζόινερ με 10.49, από το 1988.

Η Ρίτσαρντσον, μέχρι στιγμής θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, το 10.49 που κρατάει 32 ολόκληρα χρόνια, να σπάσει στο μέλλον αν και πολλοί πιστεύουν ότι θα παραμείνει… αιώνιο.

ΠΗΓΗ:https://www.flash.gr/

You May Also Like

Λονδίνο: Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους και «καμπανάκι» από τους ειδικούς για τρίτο κύμα

Λονδίνο: Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους και «καμπανάκι» από τους ειδικούς για τρίτο…

Αθωώθηκε Αφροαμερικανός, 91 χρόνια μετά την εκτέλεσή του

Αθωώθηκε Αφροαμερικανός, 91 χρόνια μετά την εκτέλεσή του

Ιταλία: Πακέτο 1 δισ. για στήριξη της ηλεκτροκίνησης

Η ιταλική κυβέρνηση εξετάζει ένα σχέδιο ύψους 930 εκατ. ευρώ, ήτοι 1…

Κωνσταντινούπολη: “Ξηλώνουν” το εξωτερικό περίβλημα του τρούλου της Αγίας Σοφίας για λόγους συντήρησης

«Η κάτω πλευρά του θόλου είναι καλυμμένη με ψηφιδωτά, καθιστώντας τη δομική παρέμβαση από κάτω σχεδόν αδύνατη» εξήγησε ο Αχμέτ Γκιουλέτς

ΗΠΑ: Ανοίγει το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο στο οποίο δουλεύουν μόνο ρομπότ

Το εστιατόριο στο οποίο εργάζονται μόνο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης θα ανοίξει σύντομα στην Πασαντίνα της Καλιφόρνιας.

Ουκρανία: Το Κίεβο απαγορεύει όλα τα «πολιτιστικά προϊόντα» στη ρωσική γλώσσα

«Τα ρωσικά είναι η γλώσσα του επιτιθέμενου κράτους»

Η πλούσια χώρα που θα σταματήσει να κατοικείται από ανθρώπους

Η πλούσια χώρα που θα σταματήσει να κατοικείται από ανθρώπους

Αποτροπιασμός στην Ινδία: Άνδρας 30 ετών βίασε μια 86χρονη

Αποτροπιασμός στην Ινδία: Άνδρας 30 ετών βίασε μια 86χρονη

«Ράπισμα» στην Τουρκία: Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

«Ράπισμα» στην Τουρκία: Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ