Ο Μακεδονικός Φούφα είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, από τον 4ο όμιλο, στη Γ΄ Εθνική και το απέδειξε και την Τετάρτη ( 25/5 ) στο γήπεδο της Καστοριάς από όπου έφυγε με τη νίκη 0-1 βγάζοντας εκτός διεκδίκησης οριστικά της ανόδου στη Γ’ Εθνική τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στον πρωταθλητής της ΕΠΣ Καστοριάς ο οποίος παραμένει ουραγός στην βαθμολογία των αγώνων μπαράζ με έναν βαθμό. Σαφώς πιο δουλεμένη και έμπειρη ομάδα η ομάδα του Καστοριανού Νίκου Εμμανουηλίδη που αποτελείται από επαγγελματίες και με στόχο που έχει τεθεί από την αρχή της περιόδου ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και απλά το πήρε.

Από την άλλη πλευρά ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας έχοντας στο πλευρό του σε ακόμη ένα παιχνίδι τον κόσμο του που τον στηρίζει όλη τη χρονιά, παρουσιάστηκε με τα γνωστά, στη φάση των μπαράζ, προβλήματα λόγω τραυματισμών και ελλείψεων ποδοσφαιριστών που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία . Επιπλέον μετά την επίτευξη του τέρματος του Φούφα μόλις στο 6’ λεπτό της αναμέτρησης από τον Δούφα οι γηπεδούχοι φάνηκε να ξαφνιάζονται και να χάνουν τον αρχικό τους σχεδιασμό και να μην έχουν σιγουριά στο παιχνίδι τους πετώντας τις όποιες πιθανότητες είχαν για κάτι καλό. Στην αρχή της επανάληψης και με την βοήθεια από τις αλλαγές του Μάρκου Πρωτόγερου υπήρξε μια προσπάθεια να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι η ομάδα της Καλλιθέας αλλά μέχρι εκεί. Η συνέχεια άνηκε και πάλι στον Μακεδονικό Φούφα που ελέγχοντας το κέντρο και παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο για αυτόν 0-1 που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον οδηγεί στη Γ’ Εθνική.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας παρότι βρήκε περισσότερο χώρο στην επανάληψη αφού οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί αφού δύσκολα έφτανε στην περιοχή των αντιπάλων με αξιώσεις ενώ και οι μακρινές μπαλιές ήταν εύκολη λεία για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής και την νίκη της ΑΕΠ Βατολάκκου κάνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι του 4ου Ομίλου μεγάλη νίκη πέτυχε η ΑΕΠ Βατολάκκου  στην έδρα της με αντίπαλο τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ και από εκεί και πέρα ο Μακεδονικός άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του, όπου ειδικά μετά το 30’ πίεσε ασφυκτικά κερδίζοντας αρκετά κόρνερ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να είναι σε πολύ καλή μέρα.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πάλι τους φιλοξενούμενους, και στο 64’ έκαναν το 2-0. Από κει και πέρα έπεφταν κυριολεκτικά κορμιά , ο Μακεδονικός χάνει πέναλτι στο 74’ με το Μαρκόπουλο και στο 93’ ο Ρωμαίος μειώνει σε 2-1. Ένα γκολ που ίσως αποδειχθεί χρυσό για το Μακεδονικό!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας: Σίσκος, Χρήστου (46ο Λιόντος), Νίνος, Τσακουρίδης, Αναγνωστόπουλος, Τάσιος, Ευαγγέλου (54ο Δρανιτσάρης), Πρωτόγερος, Μαλεγκάνος (62ο Ματαφτσής), Παπαδόπουλος, Λιάπης.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας, Τζουβάρας Δ., Πακάλτσης, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος (62ο Μίμης) ,Χάιτας (85ο Δαλκερανίδης), Χ΄΄ Ρούμπης (59ο Κεσκιλίδης),Τοπάλης.

Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής:
Μ. Αλέξ. Καλλ. Καστοριάς-Μακεδονικός Φούφα    0-1
ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου-Μακεδονικός Αγ. Παντ.    2-1

Βαθμολογία (4 αγωνιστικές)    
1.Μακεδονικός Φούφα    10    5-2
2.ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου    7    5-5
—————————————————
3.Μακεδονικός Αγ. Παντ.    4    5-5
4.Μ. Αλέξ. Καλλ. Καστοριάς    1    2-5

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 29/5)
Μακεδονικός Αγ. Παντ.-Μ. Αλέξ. Καλλ. Καστοριάς
Μακεδονικός Φούφα-ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Δηλώσεις του τεχνικού της Καστοριάς, Γιάννη Κατσαρού για την ήττα της ομάδας

«Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμη- Στόχος μας να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος»

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 16-17 & 20

Επίσκεψη του προέδρου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Επίσκεψη του προέδρου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης “Ομόνοια” στις εγκαταστάσεις του…

Ο Στέργιος Μπαϊρακτάρης επέστρεψε στην Καστοριά

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την επιστροφή του Στέργιου Μπαϊρακτάρη στην…

Λαχειοφόρος αγορά από την ΕΠΣ Καστοριάς

Λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση των ποδοσφαιρικών σωματείων της ΕΠΣ Καστοριάς.…

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά το Run Greece στην Καστοριά

Την Κυριακή  13 Μαΐου θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά το Run…

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων Εφήβων και Παίδων του Α.Σ Καστοριάς 27-28/1/2018

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων  Εφήβων και Παίδων του Α.Σ Καστοριάς 27-28/1/2018