Λόγω καιρικών συνθηκών το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου, δεν πραγματοποιήθηκε όπως το είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι του Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου ΣΜΙΞΗ το 2ο Smixi Forest Festival στον πανέμορφο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με μεράκι και πολύ εργασία από τους ίδιους Δασάκι Άργους Ορεστικού.

Ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος σε μία τόσο όμορφη εκδήλωση, όπου θα έδινε την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει συγκροτήματα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Δυστυχώς, ο καιρός είχε άλλα σχέδια και η ένταση αλλά και η διάρκεια της βροχής, δεν άφησε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο PARTY στο Δασάκι Άργους Ορεστικού με πολύ μουσική, μπύρες, σουβλάκια, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και πολλές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει το Δ.Σ. της Σμίξης. Η μόνη εκδήλωση που έγινε ήταν η εμφάνιση dj οι οποίοι ξεσήκωσαν τους παρευρίσκοντες.

Το μόνο που κατάφεραν τα τερτίπια του καιρού ήταν να πεισμώσουν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους του Συλλόγου Σμίξη οι οποίοι με απόφαση που έλαβαν την Τρίτη ( 5/7 ) το πρωί εξέδωσαν ανακοίνωση για νέα ημερομηνία του 2ου Smixi Forest Festival η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

Ο σύλλογος ΣΜΙΞΗ ευχαριστεί όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο 2nd Forest Festival το Σάββατο 2 Ιουλίου στο άλσος του Άργους Ορεστικού, που λόγω καιρικών συνθηκών, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί όπως ήταν προγραμματισμένο.


Σας ανακοινώνουμε ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε νέα ημερομηνία που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Τα εισιτήρια που έχετε στην κατοχή σας ισχύουν για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης.

Για τον σύλλογο ΣΜΙΞΗ

Το Διοικητικό συμβούλιο

IMG_2152 IMG_2148 IMG_2147 IMG_2144 IMG_2143 IMG_2141

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.