Τρεις  ομάδες μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά τη διεξαγωγή της 4ης  αγωνιστικής της διοργάνωσης. Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, Αστραπή Μεσοποταμίας και Καστοριά με επιβλητικές νίκες παρέμειναν συγκάτοικοι στο «ρετιρέ».

Η 4η  αγωνιστική ήταν πλούσια σε γκολ καθώς σημειώθηκε ρεκόρ τερμάτων με τους επιθετικούς να έχουν κέφια και τις άμυνες μεγάλα προβλήματα φτάνοντας έτσι στα 37 στο σύνολο τέρματα.

Για ακόμη μία αγωνιστική η Αστραπή Μεσοποταμίας επιβεβαίωσε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την αρχή της σεζόν ‘’ σκορπίζοντας ‘’  εκτός έδρας στην Κολοκυνθού τον Κρόνο κερδίζοντας με το επιβλητικό 0-7 , βλέποντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της φετινής σεζόν την εστία της απαραβίαστη. Τα τέρματα των ‘’ κιτρινόμαυρων ‘’ που συνεχίζουν σταθερά στην κορυφή σημείωσαν οι: 28′ Ξανθόπουλος Γ., 30′ Τσακλίδης, 55′, 77′ Παλαιοδήμος, 58′ Ταρέλι, 70′, 73′ Κουσίδης.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας πέρασε σαν σίφουνας από την παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Κορησού διαλύοντας την τοπική ομάδα της Δόξας με 1-8 έχοντας σε μεγάλα κέφια την επιθετική του γραμμή. Οι γηπεδούχοι για ένα ημίωρο ήταν αξιόμαχοι ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 στο 25’ με τον Λαζαρίδη απαντώντας στο γκολ του Βακόπουλου στο 19’ , αλλά φαίνεται ότι η ισοφάριση ξύπνησε για τα καλά το συγκρότημα της Καλλιθέας που από εκείνο το σημείο και μετά μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρηση. Τα γκολ και των δύο ομάδων σημείωσαν οι : Κορησός ( 25′ Λαζαρίδης ) – Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας ( 19′ Βακόπουλος, 32′ Τάσιος, 34′ Σίμου, 36′, 81′ Τσαμτσάκης, 62′, 67′ Ευαγγέλου, 85′ Τόλος αυτογκόλ).

Ο τρίτος συγκάτοικος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Καστοριά ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη του ματς με τον Κάστωρ κέρδισε εύκολα με 6-0, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις οποίες συνδυάζει με πλούσιο θέαμα και γκολ. Από την άλλη η ομάδα του Κάστορα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική αγνοεί τη νίκη παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Χωρίς νικητή έληξε το συναρπαστικό παιχνίδι  στο Νταηλάκη όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο τοπικός Νταηλάκης  με την Ομόνοια Βογατσικού. Συνολικά επιτεύχθηκαν έξι τέρματα, ενώ το παιχνίδι παρουσίασε ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος αφού το 3-3  διαμορφώθηκε ένα λεπτό πριν  το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης από τον ρέφερι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 3-0 με τα γκολ των  18′ Νούλας (πεν.), 30′ Ποντίκης, 40′ Σαββόπουλος,  βάζοντας τις βάσεις και μάλιστα πολύ γερές για το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι όμως της Ομόνοιας Βογατσικού δεν το έβαλαν κάτω και στην επανάληψη μπήκαν  αποφασισμένοι στο γήπεδο για να καταφέρουν αυτό που μέχρι εκείνη τη στιγμή έμοιαζε ακατόρθωτο, να γυρίσουν ή καλύτερα να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από ένα παιχνίδι έμοιαζε χαμένο. Και το κατάφεραν ρισκάροντας στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού σημειώνοντας τρία τέρματα πανηγυρίζοντας μια σπουδαία παλικαρίσια ισοπαλία. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι: 65′ Λάκης, 80′, 90′ Πατσογιάννης.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το γειτονικό ντέρμπι στο Μαυροχώρι ανάμεσα στον τοπικό Γράμμο και τον Ηρακλή Πολυκάρπης, χάνοντας έτσι και οι δύο τους την ευκαιρία να αναρριχηθούν  στον βαθμολογικό  πίνακα, σε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, όχι πάρα πολύ ποιοτικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές στην προσπάθειά τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι της Πολυκάρπης πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 65’ με τον Νικολόπουλο με τον Μητρούλη δεκαπέντε λεπτά αργότερα στο 80’  να φέρνει το ματς στα ίσια.

Την ανοδική της πορεία μετά το δύσκολο ξεκίνημα λόγω αντιπάλων κυρίως συνέχισε η Δόξα Αμπελοκήπων η οποία έφυγε με το διπλό και τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο των Μανιάκων επικρατώντας με 0-2 χάρη σε τέρματα του Βλάχου στο 49’ και στο 93’.

Τέλος, στην Μεσοποταμία η τοπική ομάδα των Ελπίδων πανηγύρισε την πρώτη της και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας επικρατώντας με 3-2 του Παναργειακού ο οποίος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα πολύ έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 44’ με τον Δινάδη για να ισοφαρίσουν στο 50’ οι γηπεδούχοι με τον Χριστοδούλου. Η αντίδραση των παικτών του Παναργειακού ήταν άμεση πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 55’ με τον Λάκη ( 1-2 ). Οι παίκτες των Ελπίδων δεν το έβαλαν κάτω πάλεψαν εκ νέου να ισοφαρίσουν  και τα κατάφεραν στο 70’  ( 2-2 ) με τον Παπαθανασίου. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιραστούν βαθμούς και εντυπώσεις ήρθε η αμφισβητούμενη φάση στο 92’ με την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα να σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από τους παίκτες του Παναργειακού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε για τους γηπεδούχους να εκτελέσει ο Χριστοδούλου ο οποίος ευστοχώντας χάρισε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3 3
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 8
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 2
ΚΡΟΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 0 7
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3 2
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1 1
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 6 0

 

Βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 22 0 12
2 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 23 2 12
3 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 20 2 12
4 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 9 4 8
5 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 8 5 8
6 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 9 8 7
7 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 7 11 6
8 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 4 4 4
9 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 5 14 4
10 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 6 13 3
11 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 4 10 2
12 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3 14 1
13 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 2 18 0
14 ΚΡΟΝΟΣ 2 19 0

 

5η Αγωνιστική

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΚΡΟΝΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Β’ Κατηγορία

Εθνικός Βασιλειάδας Φλατσάτα Οινόης 0 2
ΠΑΣ Λεύκης ΠΑΣ Κορεστείων 3 1
Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι ΠΑΟ Καλοχωρίου 1 2
Νέστωρ Νεστορίου ΠΑΟΚ Κωσταραζίου 3 4
ΡΕΠΟ  Κεραυνός Χιλιοδένδρου

 

Βαθμολογία

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΠΑΟ Καλοχωρίου 6 3 6
2 Φλατσάτα Οινόης 3 0 6
3 ΠΑΣ Λεύκης 3 1 3
4 Κεραυνός Χιλιοδένδρου 1 0 3
5 ΠΑΟΚ Κωσταραζίου 6 7 3
6 Εθνικός Βασιλειάδας 2 3 3
7 Νέστωρ Νεστορίου 3 5 0
8 Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι 1 3 0
9 ΠΑΣ Κορεστείων 2 5 0

 

3η Αγωνιστική

ΠΑΣ Κορεστείων Φλατσάτα Οινόης
Κεραυνός Χιλιοδένδρου ΠΑΣ Λεύκης
ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Εθνικός Βασιλειάδας
Ακ. Ποδ. Ροσσονέρι Νέστωρ Νεστορίου
ΡΕΠΟ ΠΑΟ Καλοχωρίου
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Διαμαντίδης: “Σταματάω το μπάσκετ το επόμενο καλοκαίρι”

Δήλωση βόμβα από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποκάλυψε ότι αυτή θα…

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου…

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Πως μπορούν τα παιδιά να αποκτήσουν ψυχολογία νικητή!

Μια κορυφαία μορφή της Αμερικανικής βιομηχανίας, ο επιχειρηματίας Henry Ford είπε κάποτε:…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε RALLY GREECE OFFROAD στην Καστοριά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε RALLY GREECE OFFROAD στην Καστοριά

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου βραβεύτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (φωτογραφίες – βίντεο)

Στην εκδήλωση που μετέδωσαν ζωντανά τα τηλεοπτικά κανάλια της Novasports βραβεύτηκαν συνολικά 72 αθλητές και αθλήτριες

Παρέμεινε στην Καστοριά και ο Nikolin Rapo

O Nikolin Rapo παρέμεινε στην Καστοριά. Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος, που είναι…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Επιβλητική φιλική νίκη του νταμπλούχου Μεγ. Αλεξ. Καλλιθέας επί της Γαλατινής

Επιβλητικός ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας στην Κολοκυνθού  στο πρώτο του φιλικό…