Το Σάββατο 12/11/2016 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος στο πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, η οποία είναι η σημαντικότερη διοργάνωση στο ετήσιο πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Η Αθήνα , η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Αλεξανδρούπολη, η Χίος και η Καβάλα φιλοξένησαν τις προκριματικές φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος και ανέδειξαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση στην Αθήνα.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με τρείς αθλητές: Γκιμουρτζίνας Ι, Γκιμουρτζίνας Τ, Γκιμουρτζίνας Α. για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση. Συνολικά συμμετείχαν στην Θεσσαλονίκη 114 αθλητές όπου προέρχονταν από την Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Οι καστοριανοί αθλητές παρότι είχαν δύσκολες κληρώσεις έπαιξαν πολύ καλά ωστόσο αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων καθώς από κάθε όμιλο περνούσε στην επόμενη προκριματική φάση μόνο ένας αθλητής.  Οι δυο από  τους τρεις καστοριανούς αθλητές βγήκαν δεύτεροι στον όμιλο τους και με τον Γκιμουρτζίνα Τ. σχεδόν να αγγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του έχασε οριακά με σκορ 3-2  στα σετ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκιμουρτζίνας Τ.  έκανε 2 νίκες και 1 ήττα, ο Γκιμουρτζίνας Α. 1 νίκη και 1 ήττα ενώ ο Γκιμουρτζίνας Ι. 1 νίκη και 2 ήττες.

Η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20/11/2016 καθώς ακολουθεί το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Βέροιας όπου θα συμμετάσχουν περίπου 260 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” θα συμμετάσχει με τρείς αθλητές: Μοσχάκη Ν, Φωτιάδη Π και Τοκατλίδη Φ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Εμφάνιση και παπούτσια Αντετοκούνμπο, η τελευταία φανέλα του Διαμαντίδη, τα Φύλλα Αγώνα στις κούπες της Euroleague του Ολυμπιακού, υπογεγραμμένα από Σπανούλη – Πρίντεζη και τα τρόπαια του νταμπλ στο μπάσκετ με αμαξίδιο, για να αυξηθούν τα 45.000 ευρώ, στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό, του «Ζήσε Αθλητικά»

Εμφάνιση και παπούτσια Αντετοκούνμπο, η τελευταία φανέλα του Διαμαντίδη, τα Φύλλα Αγώνα…

Η αφιέρωση των εφήβων του Παναθηναϊκού στον Διαμαντίδη

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε αήττητη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για δεύτερη…

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2017-18, Ομόνοιας Βογατσικού-Ηρακλή Πολυκάρπης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2017-18,…

ΕΠΣ Καστοριάς: Το πρόγραμμα Αγώνων Κυπέλλου 2020-2021

  ΕΠΣ Καστοριάς: Το πρόγραμμα Αγώνων Κυπέλλου 2020-2021

Ο εκπληκτικός τρόπος που τα δέντρα βοηθούν το ένα το άλλο για να επιβιώσουν στο δάσος

Ο εκπληκτικός τρόπος που τα δέντρα βοηθούν το ένα το άλλο για…

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Σάββατο 23/9/2017

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Σάββατο 23/9/2017

Α.Σ. Καστοριάς: συνεχίζει στο «Rising Stars» ο Παναγιώτης Ντόντης.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Ντόντης συμμετέχει στο πρωτάθλημα «Rising Stars»…

Από την Καστοριά στον Πιερικό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η ανασυγκρότηση της ιστορικής Κατερινιώτικης ομάδας του Πιερικού.

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά το Run Greece στην Καστοριά

Την Κυριακή  13 Μαΐου θα διεξαχθεί για μια ακόμη χρονιά το Run…