Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» του Star και μεταξύ άλλων εκτίμησε πως ούτε και φέτος θα πετάξουμε χαρταετό, ενώ θα πρέπει να συνηθίσουμε και στην ιδέα ότι θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες για τον κορονοϊό τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εξάλλου, μετά την αποκάλυψη της προέδρου της ΕΙΝΑΠ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι ξεκίνησε να βάφεται από την ηλικία των 17 ετών, η «Φωλιά των Κου Κου» θέλησε να της χαρίσει ένα beauty box. Ο Αρτ επισκέφθηκε την γνωστή λοιμοξιολόγο στο γραφείο της και της πρόσφερε το δώρο.

Η Ματίνα Παγώνη τους ευχαρίστησε και είπε πως το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν καλλυντικά! Πρόσθεσε ότι ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Ξεκαθάρισε ότι τα παιδιά θα ντυθούν φέτος τις Απόκριες αλλά δεν θα πετάξουμε χαρταετό. Αποκάλυψε ότι οι μάσκες θα βγουν – εκτός απροόπτου – τον Σεπτέμβριο και επιβεβαίωσε ότι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ανοίξουν την άλλη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ:https://thecaller.gr/