Μέμος Μπεγνή: «Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα»

Ο Μέμος Μπεγνής αποφάσισε κι αυτός με την σειρά του να τοποθετηθεί για το φλέγον ζήτημα τον ημερών που είναι οι καταγγελίες για παρενοχλήσεις διαφόρων ειδών στον χώρο του θεάτρου. Έτσι βρέθηκε στην κάμερα του Love It και στον Κώστα Παπαποστόλου όπου τα είπε όλα!

Μέμος Μπεγνής – «Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά.»

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά.

Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά… Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί… Δεν είναι το θέατρο άνδρο ακολασίας.», δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής

enimerotiko.gr