Ένταση στη Βουλή: Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των βουλευτών ζήτησε ο Βελόπουλος

Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των βουλευτών “απαίτησε” από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την προτροπή της προς τους πολίτες να εμβολιαστούν.

“Να βγάλετε όλοι, όλοι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού να δω πόσοι εμβολιάστηκαν από εσάς που θέλετε να κάνετε τον εμβολιασμό και υποχρεωτικό, όλοι, όλοι”, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, προκαλώντας αντιδράσεις στα έδρανα της ΝΔ.

Ο Βασίλης Υψηλάντης κι ο Διονύσης Χατζηδάκης αντέδρασαν έντονα… Σηκώθηκαν όρθιοι κι άρχισαν να διαμαρτύρονται.

“Ηρεμήστε κ. Χατζηδάκη μύγα σας τσίμπησε ή το εμβόλιο”, σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος και συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους: “Βγάλτε τα όλοι τα πιστοποιητικά σας, δύο σηκωθήκατε, βγάλτε τα όλοι, εγώ δεν το έχω κάνει το εμβόλιο… Να δει ο λαός ότι κάποιοι τον υποχρεώνουν και κάποιοι κάνουν τις πάπιες”, είπε και ζήτησε να καταθέσουν οι βουλευτές που έχουν εμβολιαστεί τα πιστοποιητικά στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Βασίλης Υψηλάντης που τον διαδέχθηκε στο βήμα έδειξε στο κινητό του τηλέφωνο το πιστοποιητικό και επέκρινε τον κ. Βελόπουλο για λαϊκισμό. “Το βήμα της Βουλής από βήμα Δημοκρατίας γίνεται βήμα λαϊκισμού”, ανέφερε και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας να εμβολιαστούν για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και τη χώρα.

ΠΗΓΗ:https://www.cnn.gr/