ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ»
Ιούνιος 2021
Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που έχει στόχο τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμένων παιδιών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στην χώρα μας.

Το έργο μας Νοέμβριος 2020 – Μάιος 2021

Χάρη στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών, των δωρητών, των μελών και των φίλων του Σωματείου καταφέραμε να καλύψουμε σημαντικές ανάγκες των Νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συνολική αξία του έργου μας το τελευταίο επτάμηνο ανήλθε στο ποσό των € 172.402,91.

Εξοπλίσαμε άλλα 3 Παιδιατρικά Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης και στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας – Ν.Μ. Αγρινίου.

Εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα 1 Παιδιατρική Κλινική & 2 Παιδιατρικά Ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας (Παιδιατρική Κλινική), στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Κυψέλης (Παιδιατρικό Ιατρείο) και στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Νίκαιας (Παιδιατρικό Ιατρείο).

Επίσης προσφέραμε απαραίτητα μηχανήματα σε άλλα 15 Παιδιατρικά Τμήματα Νοσοκομείων.

Το όραμά μας είναι να αναβαθμίσουμε και να εξοπλίσουμε όλα τα Παιδιατρικά Τμήματα των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Ελλάδος!