Η μη κερδοσκοπική οργάνωσή του είναι μοναδική στον κόσμο, καθώς προσφέρει υπηρεσίες οδοντιατρικής με μηδενικό κόστος.

Για πολλούς ανθρώπους, σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι οδοντιατρικές εργασίες είναι πολυτέλεια. Με αυτό το σκεπτικό ένας Βραζιλιάνος οδοντίατρος, ο Felippe Rossi, ίδρυσε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, την Por1sorriso, που φτιάχνει δωρεάν τα δόντια των απόρων χαρίζοντάς τους ξανά όχι μόνο υγεία αλλά και ομορφιά και αυτοπεποίθηση, δύο δώρα πολύτιμα παρότι συχνά υποτιμημένα.

Ο Rossi προσφέρει υπηρεσίες όπως είναι ο καθαρισμός, τα σφραγίσματα, οι θήκες με μηδενικό κόστος για όσους τις απολαμβάνουν. Ο 38χρονος γιατρός έχει επιστρατεύσει περίπου 4.000 πιστοποιημένους εθελοντές που τον συνοδεύουν σε ταξίδια σε υποβαθμισμένες πόλεις και χωριά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το κόστος των ταξιδιών, των υλικών και των εργασιών καλύπτεται από χορηγίεςφιλανθρωπικές εκδηλώσεις και δωρεές ιδιωτών.

Μέχρι στιγμής 1.500 άνθρωποι έχουν ξαναβρεί το χαμόγελό τους και η δράση του Rossi συνεχίζεται. Ο οδοντίατρος ανεβάζει τα πορτρέτα των ασθενών του στο λογαριασμό του στο Instagram, πριν και μετά, και η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή, όχι μόνο στην εξωτερική όψη αλλά και στη διάθεσή τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο του Rossi και να συνεισφέρετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Δείτε πορτρέτα των ασθενών του, πριν και μετά τις οδοντιατρικές εργασίες:

ΠΗΓΗ:https://www.womantoc.gr/