Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς – Αργυρό μετάλλιο για τον Ισαακίδη στο ΟΠΕΝ της Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021 πραγματοποιήθηκε στην Βέροια το δεύτερο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, όπου συνολικά συμμετείχαν 129 αθλητές/τριες από 38 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με δυο αθλητές και μια αθλήτρια, στους παίδες: ο Τοκατλίδης Φώτης και ο Παπαδόπουλος Δημήτριος, στις κορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα.

Επίσης στους παμπαίδες αγωνίστηκε ο καστοριανός Ισαακίδης Κων/νος ο οποίος φέτος αγωνίζεται ως δανικός στην ομάδα του Λουτρακίου. Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του φτάνοντας στον τελικό έχοντας κάνει δυο μεγάλες ανατροπές από 0-2 στα σετ σε 3-2 υπέρ του σε προημιτελικό και σε ημιτελικό αντίστοιχα.

Όλα τα καστοριανά παιδιά πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας ότι έχουν πολλές προοπτικές για το μέλλον.