Όπως κάθε χρόνο, το River Party δίνει σε νέα, ανερχόμενα καλλιτεχνικά σχήματα την ευκαιρία να γίνουν κομμάτι του line-up και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο δυναμικό κοινό του μεγαλύτερου μουσικού και κατασκηνωτικού φεστιβάλ της χώρας!

Αν λοιπόν θέλετε να εμφανιστείτε ζωντανά στο Into The Jungle stage του 39ου River Party, δηλώστε  συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό!

Δηλώσεις συμμετοχής
Στείλτε το  email σας από τη Δευτέρα 29/5/2017 έως και την Παρασκευή 2/6/2017 στο intothejungle@riverparty.org με το όνομά σας ή της μπάντας σας και:
– μια φωτογραφία (ελάχιστες διαστάσεις 600×450)
– ένα μικρό βιογραφικό (ως 100 λέξεις)
– το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό (link από Υoutube)

 

Πώς διεξάγεται ο διαγωνισμός

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ελεγχθούν από την επιτροπή του River Party. Όσες συμμετοχές εγκριθούν θα μπουν σε διαδικασία διαδικτυακής ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει 10 μέρες και από αυτή θα προκύψει η κατάταξη των συμμετεχόντων.

Παράλληλα, η επιτροπή του River Party θα ψηφίσει και αυτή τη δική της κατάταξη των συμμετεχόντων.
Οι κατατάξεις που προκύπτουν από την διαδικτυακή ψηφοφορία και την ψηφοφορία της επιτροπής θα συμψηφιστούν (η κάθε ψηφοφορία μετρά ισόποσα) και οι 5 καλλιτέχνες/μπάντες με τον υψηλότερη μέση θέση στην τελική κατάταξη θα μπουν στο line-up του 39ου River Party.
Οι νικητές θα ενημερωθούν με email και θα ανακοινωθούν στον επίσημο λογαριασμό του River Party στο Facebook.

Όροι συμμετοχής

  • Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό
  • Το τραγούδι με το οποίο δηλώνει συμμετοχή ο κάθε καλλιτέχνης/συγκρότημα πρέπει να είναι πρωτότυπο και όχι διασκευή.
  • Emails δήλωσης συμμετοχής τα οποία θα σταλούν πριν την έναρξη υποβολής των αιτήσεων και μετά τη λήξη τους δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να μπορούν να εμφανιστούν οποιαδήποτε από τις ημέρες του φεστιβάλ (από 2 έως 6 Αυγούστου)
  • Σε περίπτωση κωλύματος ενός από τους νικητές, αυτός αντικαθίσταται με τον πρώτο επιλαχόντα, δηλαδή τον επόμενο στην τελική κατάταξη.
  • Οι καλλιτέχνες/μπάντες που θα συμμετάσχουν στο 39ο River Party από τον διαγωνισμό, κερδίζουν free pass για όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.