Περιοδεία του Γενικού Γραμματέα  Δ. Καζάκη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνου του τομέα συνδικαλιστικού Γ. Γεωργή σε Καστοριά, Κοζάνη και Πτολεμαΐδα  

 

Περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), αποτελούμενο από τον  Γενικό Γραμματέα  Δημήτρη Καζάκη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπεύθυνο του τομέα συνδικαλιστικού Γιώργο Γεωργή, από τις 9 έως 11 Ιουνίου 2017.

 

Το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ, θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις – ομιλίες σε Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, στις οποίες θα δοθεί έμφαση στις επιπτώσεις και τις παράπλευρες απώλειες που έχει το ξεπούλημα της Δ.Ε.Η.. Παράλληλα θα γίνει εκτενής αναφορά και στην επικείμενη δημιουργία χώρου τοξικών αποβλήτων (ΧΥΤΕΑ)  στην Πτολεμαΐδα.  Εξ’ άλλου, το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ στο πλαίσιο της περιοδείας, θα μεταβεί και στην Καστοριά  όπου θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με τοπικούς και κοινωνικούς φορείς, επίκεντρο των οποίων θα είναι το μείζον κοινωνικό ζήτημα της ανεργίας, που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή.

 

Ειδικότερα, ο Γ.Γ. του ΕΠΑΜ, θα αναφερθεί στις προτάσεις του κόμματος για την επίλυση του φλέγοντος  αυτού ζητήματος, ενώ στη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων, ο κ. Καζάκης θα παρουσιάσει τις σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις του ΕΠΑΜ, τις οποίες οφείλει να υλοποιήσει μια Δημοκρατική Πατριωτική κυβέρνηση, ώστε η Ελλάδα ν’ απαλλαγεί οριστικά κι αμετάκλητα από το καθεστώς οικονομικής υποτέλειας και κατοχής που της έχει επιβληθεί αλλά και να απεγκλωβιστεί άμεσα από τα δεσμά του ευρωσυστήματος  και της Ε.Ε.

 

Πρόγραμμα περιοδείας

 

Παρασκευή 9 Ιουνίου,  Κοζάνη

 

11:00      Επίσκεψη  στα ορυχεία  της Δ.Ε.Η

12:00     Συνάντηση με εργαζομένους της ΔΕΗ

19:00     Ομιλία στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας στη Νομαρχία

 

Σάββατο 10 Ιουνίου,  Πτολεμαΐδα

19: 30    Ομιλία σε αίθουσα στο κέντρο της Πτολεμαΐδας

 

Κυριακή 11 Ιουνίου,  Καστοριά

11.00     Ανοικτή συζήτηση στο «ΣΤΕΚΙ της ΠΑΡΕΑΣ» Υπολοχαγού Διάκου 10, Καστοριά.

 

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.