Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της εντός του στρατοπέδου «ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ», την Τετάρτη 14 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη από ώρα 18:00 έως 20:00, όπως αποφάσισε ομόφωνα η πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν επαρκεί ο συγκεκριμένος χρόνος, θα οριστεί και δεύτερη  ημέρα λειτουργίας ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 

Κατά τις μέρες και ώρες  λειτουργίας του γραφείου περιμένουμε τους συναδέλφους να καταθέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους, να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και να ενημερωθούν για τους σκοπούς λειτουργίας  μας. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας θα είναι στην διάθεση των μελών μας τηλεφωνικά ο νομικός μας σύμβουλος  κ. Βακόπουλος Παναγιώτης αλλά  και συνάδελφος του Οικονομικού Σώματος για πιθανές νομικές ή οικονομικές συμβουλές.

 

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την 9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ και το 15ο ΣΠ για την διάθεση του χώρου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μαρινέλης

Αλχίας (ΤΠΖ)

Ο Γεν. Γραμματέας

Ελευθέριος Καράτσογλου

Υπλγος (ΑΔΒ)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.