Από τις νύμφες του ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Κλωντ Μονέ (Claude Oscar Monet) εμπνεύστηκε η νικήτρια του Διαγωνισμού των Νικητών, νέα σχεδιάστρια, κ. Καρκαφιρή Ελοντί η οποία το 2014 είχε λάβει την 3η θέση στον διαγωνισμό Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών.

Ο διαγωνισμός των Νικητών προκηρύχθηκε πρώτη φορά φέτος με την ευκαιρία της 5ης χρονιάς διοργάνωσης του διαγωνισμού Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών με την υποστήριξη του δημοπρατηρίου της NAFA διοργανώνει στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης Γούνας “Fur Excellence in Athens” .

Η συμμετοχή των υποψηφίων στον επετειακό διαγωνισμό και η διάθεση δημιουργίας τους, η οποία αποτυπώνεται στις σχεδιαστικές προτάσεις που υπέβαλαν, αποδεικνύουν ότι νέοι άνθρωποι γεμάτοι ταλέντο, φαντασία και νέες ιδέες επιθυμούν να ασχοληθούν και να προσφέρουν στον κλάδο της γούνας, αρκεί να τους δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Το σχέδιο που επιλέχθηκε θα κατασκευαστεί με έξοδα του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών και θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της έκθεσης και στο Gala Fashion Show.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.