Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Εξοικονομώ κατ΄Οίκον! Στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες ανά ομάδα περιφερειών και θα καλύψει το σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικότερα, οι ημερομηνίες για την έναρξη υποβολής δηλώσεων διαμορφώνονται ως εξής:

– Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας: Από 16 Σεπτεμβρίου 2019.

– Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης: Από 19 Σεπτεμβρίου 2019.

– Αττικής, Νοτίου Αιγαίου: Από 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων θα κυμανθεί στα 241 εκατ. ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις -συνυπολογίζοντας τη συνεισφορά των ιδιοκτητών- θα φτάσουν τα 400 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είχε ενημερώσει ότι: «Μετατίθεται για τς 16 Σεπτεμβρίου 2019 η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η παράταση αυτή «κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη προετοιμασία του προγράμματος και την εξυπηρέτηση των πολιτών».

You May Also Like

Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Θερινό Σχολείο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

  Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας  Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας: Θερινό Σχολείο Πληροφορικής…

Παρατείνεται έως 13 Νοεμβρίου η Λήξη Υποβολή Προτάσεων για την ενίσχυση μικρών & πολύ μικρών επιχειρήσεων της ΠΔΜ που επλήγησαν από τον COVID-19

Παρατείνεται έως 13 Νοεμβρίου η Λήξη Υποβολή Προτάσεων για την ενίσχυση μικρών…

ΟΑΕΔ: Μείωση των εγγεγραμμένων ανέργων

Μείωση στους 918.181 ανθρώπους ανέρχεται ο αριθμός των ανέργων τον Μάρτιο του…

Συλλήψεις 19 ατόμων σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα

Συλλήψεις 19 ατόμων σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα

Τρεις νέες συμβάσεις έργων στον Δήμο Πρεσπών

Τρεις νέες συμβάσεις που αφορούν σημαντικά έργα στο Δήμο Πρεσπών

Μέχρι τη Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου η υποβολή των αιτήσεων για το «Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζομένων από το Υπουργείου Οικονομικών»

Μέχρι τη Μ.Πέμπτη 16 Απριλίου η υποβολή των αιτήσεων για το «Ειδικό…

Ο Δήμος Καστοριάς: Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Το ίδιο και οι αποφάσεις. Αυτόν τον αγώνα τον δίνουμε όλοι μαζί (video)

Ο Δήμος Καστοριάς: Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Το ίδιο και οι αποφάσεις.…