Δωρεάν Εκπαίδευση και Θέσεις Εργασίας στη Vodafone Greece

Η Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση ανακοινώνει τη διενέργεια του δωρεάν ταχύρρυθμου εκπαιδευτικού προγράμματος Get Into Sales, με προοπτική άμεσης πρόσληψης στα καταστήματα της Vodafone.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις και να διεκδικήσουν άμεσα μία από τις θέσεις εργασίας ως Sales Advisors, που προσφέρονται στα καταστήματα της εταιρείας στην Αττική.

 

Ο ρόλος των ανθρώπων που θα προσληφθούν σαν Sales Advisors θα είναι να δίνουν στον κάθε πελάτη μια πρώτης τάξεως εμπειρία εξυπηρέτησης, διερευνώντας τις ανάγκες του και αξιοποιώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας για να τις καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Get Into Sales λαμβάνουν δωρεάν εκπαίδευση εστιασμένη στις δεξιότητες που ζητάει η αγορά από κορυφαίους εισηγητές, καλλιεργούν τις ήπιες δεξιότητές τους και μαθαίνουν τα μυστικά ενός καλού βιογραφικού σημειώματος και πως μπορούν να παρουσιάζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής συνέντευξης. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ληφθούν υπόψη από τη Vodafone Greece για άμεση πρόσληψη.

 

👉 Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

 

Σχετικά με το πρόγραμμα Get Into:

 

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από το Prince’s Trust International και την Κοιν.Σ.Επ. knowl για την Εκπαίδευση και τη Δια Βίου Μάθηση.

 

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα #GetInto καταγράφει 100% επιτυχία, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες που το ολοκλήρωσαν επιτυχώς, βρήκαν εργασία άμεσα σε εταιρείες όπως Vodafone Ελλάδας, Goldair Handling, Aegean Airlines, Όμιλος fourlis και Avin.

 

Η επιτυχία του προγράμματος οφείλεται στην ορθή αντιστοίχιση προσφερόμενων και ζητούμενων δεξιοτήτων σε συγκεκριμένους εργασιακούς τομείς, στην εμπλοκή των εργοδοτών κατά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος και στο γεγονός ότι παρέχει στους νέους τις δεξιότητες και την εργασιακή εμπειρία που χρειάζονται για να αναζητήσουν άμεσα εργασία και να εξασφαλίσουν μία βιώσιμη θέση.