Απίστευτος: Μετέτρεψε το αυτοκίνητό του σε ελικόπτερο, βγήκε στο δρόμο και το κατάσχεσαν!

Του γκρέμισαν τα όνειρα

Το αυτοκίνητο - ελικόπτερο στην Ινδία
Το αυτοκίνητο – ελικόπτερο στην Ινδία

Το όνειρο ενός Ινδού να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με ελικόπτερο κατέρρευσε, αφού η αστυνομία κατάσχεσε το όχημα την πρώτη ημέρα που βγήκε στο δρόμο!

Το έφτιαχνε για 2 μήνες

Ο Ishwar Deen, κάτοικος του βόρειου κρατιδίου Uttar Pradesh, ξόδεψε 250.000 ρουπίες (περίπου 2.400 ευρώ) και έκανε ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό του αυτοκίνητο για περισσότερο από δύο μήνες για να το κάνει να μοιάζει με ελικόπτερο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Ο Deen, από τη βόρεια πολιτεία Uttar Pradesh, πήγαινε σε ένα τοπικό εργαστήριο για να βάψει το πρόσφατα ανακαινισμένο όχημά του, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία.

Κατάσχεση και πρόστιμο

Έκτοτε έχει ξεκινήσει έρευνα, καθώς λέγεται ότι το «αυτοκίνητο – ελικόπτερο» είχε τροποποιηθεί χωρίς την κατάλληλη άδεια βάσει του νόμου περί μηχανοκίνητων οχημάτων.

Πώς ήθελε να το αξιοποιήσει

Ο Deen επέμεινε ότι δεν μετέτρεψε το αυτοκίνητο με σκοπό να το κυκλοφορεί καθημερινά, αλλά ήθελε να το νοικιάσει ως ειδικό αξιοθέατο για εκδηλώσεις.

Προφανώς θα πάρει πίσω το όχημά του μόνο αν συμφωνήσει να αποσυναρμολογήσει τις μετατροπές του.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANI News, ο Deen δήλωσε: «Τροποποιημένα αυτοκίνητα όπως τζιπ κυκλοφορούν στους δρόμους παντού στο Pratapgarh και το Bihar χωρίς κανένα περιορισμό.Προοριζόταν να χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια γάμων και δεν θα κυκλοφορούν στους δρόμους διαφορετικά. Είχα μετατρέψει το αυτοκίνητο για να το χρησιμοποιήσω για κρατήσεις κατά τη διάρκεια των περιόδων γάμων, ώστε η οικογένειά μας να είναι σε θέση να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα».

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Νέες, διπλές θέσεις στις πτήσεις για περισσότερο χώρο

Ο Alejandro Nuñez Vicente βρήκε τον τρόπο να μην στριμωχνόμαστε όταν κλείνουμε…

Το εντυπωσιακό χρυσό γιοτ στη Μύκονο – Eνοικιάζεται 265.000 ευρώ την εβδομάδα

Εκπληκτοι έμειναν κάτοικοι και τουρίστες βλέποντας το σούπερ γιοτ Khalilah που βρίσκεται…

Κατοικία στην Ελλάδα αναζητούν Σκανδιναβοί

Επενδυτικά κεφάλαια σκανδιναβικής προέλευσης εξετάζουν την αγορά κατοικιών στην Ελλάδα, με στόχο…

Ο Έλον Μασκ προειδοποιεί: Κάντε παιδιά, αλλιώς ο πολιτισμός θα καταρρεύσει – «Να θυμάστε τα λόγια μου»

Το επιχείρημά του έρχεται την ώρα που παρατηρείται αύξηση στον αριθμό των…

Επίδομα θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για εισπράξεις έως 10 Δεκεμβρίου

Επίδομα θέρμανσης: Τελευταία ευκαιρία για εισπράξεις έως 10 Δεκεμβρίου

Ο Μπιλ Γκέιτς «ρίχνει» δισεκατομμύρια στη μάχη κατά του κορονοϊού

Ο Μπιλ Γκέιτς «ρίχνει» δισεκατομμύρια στη μάχη κατά του κορονοϊού

ΕΟΔΥ: Ο ορισμός “ύποπτου”, “πιθανού” και κρούσματος λοίμωξης από τον κορωναϊό

ΕΟΔΥ: Ο ορισμός “ύποπτου”, “πιθανού” και κρούσματος λοίμωξης από τον κορωναϊό

Ταζ Μαχάλ: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το πανέμορφο μνημείο της Ινδίας

Xαρακτηρίζεται από πολλούς ως το όγδοο θαύμα του κόσμου

Θεσσαλονίκη: «Ήταν ικανός να σκοτώσει εμένα και κάθε Γεωργία, ήμουν τυχερή και γλίτωσα»

«Πήγα να χάσω το μάτι μου από μπουνιά που μου είχε ρίξει» λέει η πρώην σύζυγος του 39χρονου