Σήμερα φτιάχνουμε μαζί το γλυκό που αρέσει στους περισσότερους από εμάς και δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας μιλφέιγ. Είναι αφράτο, λαχταριστό, πολύ νόστιμο και δροσιστικό!
Υλικά
Κρέμα
1 λίτρο γάλα
6 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
2 αυγά
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
50 γρ. βούτυρο
2 βανίλιες
2 πακέτα σφολιατίνια
300 ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Στο κρύο γάλα ενσωματώνουμε το κορν φλάουρ και τα αυγά.

Τα ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα μαζί με την ζάχαρη και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
Όταν είναι έτοιμη βάζουμε το βούτυρο, τις βανίλιες και δουλεύουμε.
Στη συνέχεια, κάνουμε μία στρώση από σφολιατίνια σε ταψί 40 εκατοστών.

Απλώνουμε την ζεστή κρέμα και καλύπτουμε με σφολιατίνια.

Βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Συνεχίζουμε και χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και την απλώνουμε πάνω στο γλυκό μας.
Προαιρετικά στολίζουμε με κομματάκια από σφολιατίνια.
Αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και σερβίρουμε.

Έτοιμο το μιλφέιγ μας! Καλή επιτυχία!