Παλιά και δοκιμασμένη συνταγή που πάντα πετυχαίνει.

Υλικά

 32 τεμάχια
  1. 1 φαρίνα
  2. 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  3. 250 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  4. Για τη γέμιση
  5. Φέτες μπέικον, τυρί τριμμένο και ότι βάλει η φαντασία σας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. Βήμα 1

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπολ και ζυμώνουμε με τα χέρια ή στο μίξερ.

    Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 1Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 1Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 1
  2. Βήμα 2

    Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά.

    Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 2
  3. Βήμα 3

    Χωρίζουμε το ζυμάρι σε τέσσερα ίσα μέρη (245 γρ το καθένα). Αλευρώνουμε σε μια λεία επιφάνεια τη ζύμη μας και ανοίγουμε σε φύλλο.

    Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 3
  4. Βήμα 4

    Κόβουμε σε οκτώ τρίγωνα και ρίχνουμε στο καθένα ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση. Εγώ έβαλα λίγη κέτσαπ και τα γέμισα με τριμμένο τυρί και ψιλοκομμένο λουκάνικο πεπερόνε.

    Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 4Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 4Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 4
  5. Βήμα 5

    Τυλίγουμε σε κρουασάν γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην φύγει η γέμιση κατά το ψήσιμο.Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς στον αέρα.

    Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 5Εύκολα και γρήγορα πιτάκια με ζύμη τριών υλικών φωτογραφία βήματος 5
You May Also Like

Μηλόπιτα που σε ξετρελαίνει – Είναι τριφτή και πεντανοστιμη

Μηλόπιτα που σε ξετρελαίνει Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “‎Stella Emmanouil‎ -Συνταγες… από σπίτι!!!!!!!!”…

Κουλουράκια με Νουτέλα και Σφολιάτα με 3 υλικά σε 5 λεπτά

Σε 15 λ έχετε τραγανά και λαχταριστά κουλουράκια που σίγουρα θα απολαύσετε.

Σουφλέ πατάτας

Εύκολη και νόστιμη συνταγή!

Τρίγωνα Πανοράματος: Αναδείχθηκαν ως το δεύτερο καλύτερο γλυκό στον κόσμο από το Taste Atlas

Και δεύτερο ελληνικό γλυκό στην πρώτη 5άδα – Δείτε τη λίστα

Η απόλυτα αυθεντική συνταγή για τον Πολίτικο Κιουνεφέ – Το γλυκό πειρασμός κατευθείαν από την «πηγή»

Το Κιουνεφέ, ή κιουνφέ όπως το έλεγε η γιαγιά μου, είναι κανταΐφι…

Μαγειρίτσα της γιαγιάς που ξέρω πόσο την λατρεύεις και περιμένεις να την γευτείς!

Γιατί τρώμε μαγειρίτσα το πάσχα;

Αφράτη μηλόπιτα

Συνταγή για την πιο αφράτη μηλόπιτα που έχετε φάει! Εξαιρετικά εύκολη και…

Αντίο τηγάνι. Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου (συν δύο μυστικά)

Με αυτά τα δύο υλικά στο μείγμα τα κεφτεδάκια θα γίνουν αφρός.

Πώς θα γίνουν αφράτα, ζουμερά και νόστιμα τα μπιφτέκια

Πώς θα αποκτήσει συνοχή το μείγμα; Τι βάζουμε αντί για ψωμί; Ταιριαστά…