Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

  • 500 γρ φύλλο κρούστας για γλυκά (12 φύλλα)
  • 500 γρ τυρί φέτα
  • 200 γρ κρέμα τυρί

Για το ράντισμα

  • 125 γρ ελαιόλαδο
  • 125 γρ λιωμένο βούτυρο

Για το πασπάλισμα

  • Σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε το τυρί φέτα .
  2. Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί καλά με το τυρί φέτα .
  3. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το λιωμένο βούτυρο(με αυτό το μείγμα θα ραντίζουμε τα φύλλα).
  4. Ανοίγουμε μια συσκευασία με 12 φύλλα κρούστας για γλυκά.
  5. Παίρνουμε κάθε φόρα 3 φύλλα κρούστας και τα ραντίζουμε πολύ καλά.
  6. Στο 3ο φύλλο βάζουμε την γέμιση πέρα ως πέρα στο φύλλο αφήνοντας 1 δάχτυλο κενό από την άκρη.
  7. Κλείνουμε τις άκρες και ρολάρουμε την ζύμη.
  8. Κάνουμε την ίδια διαδικασία με όλη την ζύμη μέχρι να έχουμε φτιάξει 4 μακρόστενες τυρόπιτες.
  9. Τις βάζουμε στο ταψί και κόβουμε την καθεμία σε 4 ίσα κομμάτια.
  10. Βουτυρώνουμε το κάθε τυροπιτάκι και πασπαλίζουμε με μπόλικο σουσάμι.
  11. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 40 λεπτά στους 180 c.

Τα τυροπιτάκια ρολάκια είναι έτοιμα . Τόσο νόστιμα και τραγανά που κανείς δεν θα μπορεί να φάει μόνο ένα.

Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ:

You May Also Like

Μοναδικά κουλουράκια με άρωμα τσουρεκιού! Θα τα αγαπήσετε.

Μοναδικά κουλουράκια με άρωμα τσουρεκιού! Θα τα αγαπήσετε.

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε εύκολο και απλό ρυζόγαλο!

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε εύκολο και απλό ρυζόγαλο!

Φανουρόπιτα: Γιατί τη φτιάχνουμε σήμερα – Η παραδοσιακή συνταγή με τα 9 υλικά

Φανουρόπιτα: Γιατί τη φτιάχνουμε σήμερα – Η παραδοσιακή συνταγή με τα 9…

Πανεύκολο μιλφέιγ που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις του είδους!

Υλικά 1 φάκελος κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής γάλα, όσο αναγράφεται στη συσκευασία της…

Τυρόπιτα ταψιού: Η πιο εύκολη πίτα χωρίς φύλλο, για όλες τις ώρες της ημέρας, έτοιμη σε 45 λεπτά

Τυρόπιτα ταψιού: Η πιο εύκολη πίτα χωρίς φύλλο, για όλες τις ώρες…

Πανεύκολη τυρόπιτα με 2 κινήσεις έτοιμη σε 10 λεπτά!

Η πιο γρήγορη συνταγή!

Ζουμερά ρωξάκια! Και ποιος δεν αγαπάει να τρώει αυτά τα σιροπιαστά ατομικά γλυκάκια!

Δείτε τη συνταγή για τα ρωξάκια

Παραδοσιακός Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Την επετειακή ημέρα της 25ης Μαρτίου όλη η Ελλάδα απολαμβάνει το πιο ευρέως γνωστό πιάτο, τον μπακαλιάρο σκορδαλιά!

Δροσερή, πανεύκολη μιλφέιγ: σε 15′ με μόνο τέσσερα υλικά

Δροσερή, πανεύκολη μιλφέιγ: σε 15′ με μόνο τέσσερα υλικά

Πολύ δροσερό και ελαφρύ γιαουρτογλυκό με ροδάκινα

Υλικά 1 συσκ.σαβαγιαρ 1 κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα 1 φακελάκι.κρυσταλική ζελατίνη 600 γρ…