Υλικά
-
Διπλό φύλλο σφολιάτας κατεψυγμένο
-
3-4 μήλα κόκκινα
-
1-2 φλυτζάνια σταφίδες
-
0-2 κ.γ. ζάχαρη
-
Κανέλα
-
Λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
Βήμα 1
Βγάζουμε την σφολιάτα από την κατάψυξη για 10-15 λεπτά για να μαλακώσει ώστε να μην σπάσει στο ταψί. Δεν την αφήνουμε να ζεσταθεί τελείως για να μην κάτσει στο ταψί.
-
Βήμα 2
Αλείφουμε το ταψί με λάδι για να μην κολλήσει.
-
Βήμα 3
Απλώνουμε το κάτω μέρος του φύλλου.
-
Βήμα 4
Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα απλώνουμε στο φύλλο.
-
Βήμα 5
Αν θέλουμε ρίχνουμε σταφίδες.
-
Βήμα 6
Αν θέλουμε ρίχνουμε ζάχαρη, 1-2 κουταλάκια.
-
Βήμα 7
Πασπαλίζουμε με κανέλα.
-
Βήμα 8
Βάζουμε το πάνω μέρος της σφολιάτας.
-
Βήμα 9
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 190° για 40-45 λεπτά.