Η Eurobank βραβεύει τους Καστοριανούς αριστούχους

Η Eurobank υλοποιεί για 13η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το Πρόγραμμα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δράσης του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Πρόγραμμα έχει βραβεύσει συνολικά 14.845 αριστούχους μαθητές και έχει αναδειχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλη την Ελλάδα. Επί 13 συνεχή χρόνια, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» στέκεται δίπλα στους νέους και αποδεικνύει τη συνέπεια της Τράπεζας για σταθερές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Το φετινό Πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, με εκδήλωση στη Βέροια και με την βράβευση 57 αριστούχων απόφοιτων από σχολεία των Νομών Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας και Φλώρινας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας, στις 6.30 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μια παρέα νέων καθαρίζει τις θάλασσες από τα πλαστικά με τη βοήθεια ψαράδων

Μια παρέα νέων καθαρίζει τις θάλασσες από τα πλαστικά με τη βοήθεια…

Εκδηλώσεις Τιμής για τον πρώτο πεσόντα Έλληνα Αξιωματικό του Έπους του ’40, Ευάγγελο Γιάνναρη

Επιμνημόσυνη Δέηση στην πλατεία Βασιλειάδας.

Φώτιος Τσόπρας: ”Η γενιά που φεύγει… Όλοι εμείς, οι πάνω από 60, 70 είμαστε μια γενιά που δεν επιστρέφει”

”Μια γενιά που αγάπησε την οικογένεια, την πατρίδα, το καλό, το όμορφο, την αλήθεια”.

Ξεκινούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις των ακαδημιών μπάσκετ

Για την νέα αθλητική περίοδο 2023-24

Δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο της Ολυμπίας Τελιγιορίδου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2024

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση έως τις 30 Οκτωβρίου

Συνεχίζει να αλλάζει όψη η πόλη του Άργους Ορεστικού

Συνεχίζει να αλλάζει όψη η πόλη του Άργους Ορεστικού(φωτογραφίες)

Δήμος Καστοριάς: Ανακοίνωση για την κατανεμηθείσα έκταση βοσκήσιμης γαίας έτους 2017

Δήμος Καστοριάς: Ανακοίνωση για την κατανεμηθείσα έκταση βοσκήσιμης γαίας έτους 2017