Στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μαργαρίτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Κυριακίδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού όπου ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση και το προσωπικό, για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, καθώς και για τις δυνατότητες επιπλέον στήριξης από την Περιφερειακή Αρχή.

Σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ δόθηκε προσωρινή λύση στο θέμα του ασθενοφόρου, ενώ παράλληλα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την προμήθεια νέου.

Στο Κέντρο Υγείας έχει δοθεί καινούργιος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός, όπως ο Ασύρματος Υπέρηχος C3 HD που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν την καλύτερη απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, προϋπολογισμού 205.400 ευρώ.

Η ενίσχυση και η στήριξη των Δομών Υγείας, όσον αφορά τον εξοπλισμό, παραμένει ψηλά στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες υγείας.

 

You May Also Like

Ρίγανη: η ανεκτίμητη αξία του ελληνικού βοτάνου και οι ιδιότητές του

Table of Contents Hide Ρίγανη: η ανεκτίμητη αξία του ελληνικού βοτάνου και…

ΕΣΥ: Διευρύνεται η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα

Ασθενείς σε ιδιωτικές κλινικές για νοσηλεία και χειρουργεία με αφορμή τον κορονοϊό

“Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ κυκλοφορούν στο Άργος Ορεστικό. Θύμα κλοπής μια ηλικιωμένη γυναίκα

Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ένας άντρας προσποιούμενος τον υπάλληλο της…

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς για την εγκληματική μόλυνση της λίμνης

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς για την εγκληματική μόλυνση της λίμνης

Στην Καστοριά αύριο ο Βαγγέλης Βενιζέλος

Θα είναι κεντρικός ομιλητής στη ημερίδα “Ο Οικουμενικός Ελληνισμός” που θα πραγματοποιηθεί στα “Β’ Καραβαγγέλεια 2024”

Μια βόλτα στον παράδεισο! (φωτογραφία Απόστολος Νάτσης)

Μια βόλτα στον παράδεισο! (φωτογραφία Απόστολος Νάτσης)

Ο συγγραφέας του Πίτερ Παν όταν ήταν παιδί φορούσε τα ρούχα του νεκρού αδελφού του για να μετριάσει τον πόνο της μητέρας του. Πώς εμπνεύστηκε τα χαμένα παιδιά, τα οποία υιοθέτησε στην πραγματική ζωή

  Ο συγγραφέας του Πίτερ Παν όταν ήταν παιδί φορούσε τα ρούχα…

ώρα για δουλειά-συνεχίζουμε: Εκδήλωση για τα αδέσποτα το Σάββατο 19 Αυγούστου

Θα μοιραστούν δωρεάν λιχουδιές για τους τετράποδους φίλους μας!