Óôç öÜóç ï Ìßìçò ÄïìÜæïò áðü ôïí áãþíá ìå öéëáíèñùðéêü óêïðü ìåôáîý ôùí ïìÜäùí ôùí ðáëáéìÜ÷ùí ôïõ Ð.Ó.Á.Ð. êáé ôïõ Í. Êïñéíèßáò. Ìå óôü÷ï ôçí åíßó÷õóç ôïõ Óõëëüãïõ “Ôï ×áìüãåëï ôïõ ðáéäéïý” ôçò Áñ÷áßáò Êïñßíèïõ, óôï ÓôÜäéï Êïñßíèïõ ðñáãìáôïðïéÞèçêå ðïäïóöáéñéêÞ åêäÞëùóç öéëáíèñùðéêïý ÷áñáêôÞñá õðü ôçí áéãßäá ôïõ ÄÞìïõ Êïñéíèßùí, ôá Ýóïäá ôçò ïðïßáò èá äïèïýí ãéá íá êáëõöèïýí ìåñéêÝò áðü ôéò ôåñÜóôéåò áíÜãêåò ôïõ óõëëüãïõ “Ôï ×áìüãåëï ôïõ ðáéäéïý”. ÄåõôÝñá 11Áðñéëßïõ 2005

Η είδηση του θανάτου του Μίμη Δομάζου συγκλόνισε μεταξύ άλλων και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που μιλώντας στο EΡΤΝews και την εκπομπή NEWS ROOM (Γ. Σιαδήμας Σ. Παπαμιχαήλ) αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του «Στρατηγού» που άφησε εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Καρούλιας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι μία μεγάλη απώλεια η αύρα του ήταν πάνω από τα αποδυτήρια της ομάδας μας πάντοτε, δεν τον πρόλαβα σαν συμπαίκτης, αλλά σαν αντίπαλος όταν έπαιζα στον Απόλλωνα. Ήταν για την εποχή του κάτι το διαφορετικό, το πείσμα του, η τεχνική του, ο εγωισμός του, ο δυναμισμός του, δεν έκανε πίσω πουθενά, ήταν πραγματικός αρχηγός με τα όλα του και εμψύχωνε τους συμπαίκτες του.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Νικολάου: «Μας χωρίζει μια δεκαετία ηλικιακά και δεν θα κρύψω ότι όλοι εμείς γαλουχηθήκαμε, μεγαλώσαμε με το πρότυπο, με το πρότυπο, όπως θέλετε να το πείτε και τελικά δεν ήταν μόνο πρότυπο ποδοσφαιρικό, αλλά ήτανε και πρότυπο ζωής.
Στη συνέχεια, απ’ ότι διαπιστώσαμε, η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί βρίσκομαι εκτός Ελλάδος και είμαι στη Γαλλία σε συνέδριο και δεν μπόρεσα να παραστώ στις τελευταίες του στιγμές, γιατί είχαμε κρατήσει μια πολύ στενή φιλία.
Είμαστε σχεδόν μια φορά την εβδομάδα και κάπως θυμόμαστε τα παλιά και κρατάμε και τις αναμνήσεις που υπάρχουν, είναι η διαφορά της εποχής, γι αυτό είπα ότι και χάνεται μια εποχή ποδοσφαίρου σιγά σιγά.
Πριν από λίγες μέρες χάσαμε τον Ανδρέα Σταματιάδη. Σήμερα χάσαμε τον Μίμη. Έτσι λοιπόν είναι πολύ λυπηρό. Το θέμα είναι ότι όλοι μαζί αυτοί οι παλιοί που παίξαμε είναι καλό, ότι ακόμα συναντιόμαστε και κρατάμε τις σχέσεις μας».

Ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Ελλάδας τον χαρακτήρισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τότης Φυλακούρης, για να συμπληρώσει ότι ο Μίμης Δομάζος βοήθησε πολλούς παίκτες, πολλούς ανθρώπους, συμμετείχε σε αγώνες με φιλανθρωπικούς σκοπούς, ενώ ανέφερε ότι βρήκε στήριγμα στον Μίμη Δομάζο, όταν σε μικρή ηλικία είχε πάει στον Παναθηναϊκό και ήταν «ο μεγάλος του αδερφός».

«Ο Μίμης Δομάζος ήταν αρχηγός με τα όλα του» – Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μιλούν στο ΕΡΤΝews
You May Also Like

Τη μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης τιμά σήμερα, 21 Απριλίου, η Εκκλησία μας

Τη μνήμη των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης τιμά σήμερα, 21 Απριλίου,…

Οι νίκες συνεχίζονται για το βόλεϊ Καστοριάς

Οι νίκες συνεχίζονται για το βόλεϊ Καστοριάς

Κύπρος: 53χρονος δολοφόνησε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του

Την μαχαίρωσε μπροστά στον γιο της

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή στις περισσότερες περιοχές

Εαρινή ισημερία με λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας

Γεωργιάδης: Με το «καλάθι του Πάσχα» πετύχαμε να έχουμε τις ίδιες τιμές με πέρυσι στο αρνί

«Ο κάθε καταναλωτής αγοράζει ανάλογα με το πορτοφόλι του».

Διευρύνεται το χρονικό διάστημα ανανέωσης των δελτίων ανεργίας

  Διευρύνεται το χρονικό διάστημα ανανέωσης των δελτίων ανεργίας

Κακοκαιρία: Έντονα φαινόμενα φέρνει ο «Elias»

Από τις βραδινές ώρες χθες εκδηλώνεται σε περιοχές μεταξύ άλλων της Θεσσαλίας και της δυτικής Μακεδονίας

Συντετριμμένη η μητέρα της Καίτης Κωνσταντίνου στην κηδεία της ηθοποιού

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στην αγαπημένη ηθοποιό Καίτη Κωνσταντίνου.

Τηλεδιασκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τις διοικήσεις των Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και «Παπαχαραλάμπειου» ΕΑΚ Ναυπάκτου

Τηλεδιασκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τις διοικήσεις των Εθνικού Χιονοδρομικού…

Άνοιγμα σχολείων: 1.000 -1.500 θετικά self test σε σύνολο 800.000

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δίνει μεγάλη βαρύτητα…