Υλικά
1 συσκ.σαβαγιαρ
1 κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα
1 φακελάκι.κρυσταλική ζελατίνη
600 γρ γιαούρτι
1/2 φλ μαρμελάδα ροδάκινο + λίγη ακόμα για το στόλισμα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε πρώτα από την κρέμα για να παγώνει.
Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι από το σιρόπι της κομπόστας και Ρίχνουμε την κρυσταλλική ζελατίνη ανακατέυωντας να διαλυθεί καλά. Αφηνουμε να κρυώσει λίγο.
Προσθέτουμε 2 ψιλοκομμένα ροδάκινα από την κομπόστα! Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει λίγο.
Σε μια φόρμα με τσέρκι στρώνουμε κάτω τα σαβαγιάρ που τα έχουμε βρέξει ελαφρά με το σιρόπι από την κομπόστα. Απο επάνω στρώνουμε φετούλες από την κομπόστα και από επάνω την κρέμα.
Βαζουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά. Στόλιζουμε με μαρμελάδα Ροδάκινο και φετούλες από την κομπόστα
Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς