Υλικά
1 συσκ.σαβαγιαρ
1 κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα
1 φακελάκι.κρυσταλική ζελατίνη
600 γρ γιαούρτι
1/2 φλ μαρμελάδα ροδάκινο + λίγη ακόμα για το στόλισμα

Εκτέλεση
Ξεκινάμε πρώτα από την κρέμα για να παγώνει.
Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι από το σιρόπι της κομπόστας και Ρίχνουμε την κρυσταλλική ζελατίνη ανακατέυωντας να διαλυθεί καλά. Αφηνουμε να κρυώσει λίγο.

Μετα χτυπάμε με σύρμα το γιαούρτι με την μαρμελάδα και προσθέτουμε την κρύα ζελατίνη και ανακατέυουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε 2 ψιλοκομμένα ροδάκινα από την κομπόστα! Αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει λίγο.

Σε μια φόρμα με τσέρκι στρώνουμε κάτω τα σαβαγιάρ που τα έχουμε βρέξει ελαφρά με το σιρόπι από την κομπόστα. Απο επάνω στρώνουμε φετούλες από την κομπόστα και από επάνω την κρέμα.
Βαζουμε 3-4 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά. Στόλιζουμε με μαρμελάδα Ροδάκινο και φετούλες από την κομπόστα

Σαν το σπιτικό δεν έχει!
Η απόλαυση της μαγειρικής δεν τελειώνει ποτέ..
Δοκίμασε αυτή τη συνταγή και θα μας θυμηθείς

https://www.xrysessyntages.gr/

You May Also Like

Μπουγάτσα λαχταριστή με 3 μόνο υλικά (Video)

Table of Contents Hide Μπουγάτσα λαχταριστή με 3 μόνο υλικά (Video) Μπουγάτσα…

Πεντανόστιμη Τούρτα κατσαρόλας με μπισκότα πτι μπερ !!!

Με λίγα υλικά και γρήγορο!

Μπισκοτογλυκό ψυγείου με κρέμα, σοκολάτα και πτι μπερ

Το μυστικό της λατρεμένης συνταγής

Παραδοσιακή ριβανί από το Μεσολόγγι

Δοκιμάστε τη συνταγή ενός από τα πιο παραδοσιακά εδέσματα του τόπου…

Χριστουγεννιάτικος Κορμός πανεύκολος

Table of Contents Hide Χριστουγεννιάτικος Κορμός πανεύκολοςΚαλά Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικος Κορμός πανεύκολος

Παγωμένη μους σοκολάτας έτοιμη σε 2 βήματα

Παγωμένη μους σοκολάτας έτοιμη σε 2 βήματα

Υπέροχοι Κουραμπιέδες από τη Σμύρνη

Υπέροχοι Κουραμπιέδες από τη Σμύρνη

ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Ανεπανάληπτη συνταγή για κρέπες με κρέμα βανίλιας!

Ανεπανάληπτη συνταγή για κρέπες με κρέμα βανίλιας!

Αντίο τηγάνι. Αφράτα κεφτεδάκια φούρνου (συν δύο μυστικά)

Με αυτά τα δύο υλικά στο μείγμα τα κεφτεδάκια θα γίνουν αφρός.