Σε κατάσταση σοκ παραμένει ο ανήλικος μαθητής από το Πήλιο, που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής στα Γιάννενα!

Ο 15χρονος «σπάει» τη σιωπή του και περιγράφει τα όσα έζησε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που φιλοξενείτο το σχολείο. Όπως αναφέρει ο μαθητής Γυμνασίου, οι τρεις συνομήλικοί του τον ξύπνησαν και πριν προλάβει να αντιδράσει, άρχισε να υποφέρει.

«Είχαμε πάει με το σχολείο τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα. Το βράδυ της δεύτερης ημέρας κι ενώ είχαμε τελειώσει από το πρόγραμμα, επέστρεψα στο ξενοδοχείο που μέναμε. Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν», ανέφερε αρχικά ο μαθητής και συνέχισε:

«Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με ψάχνει η μητέρα μου στο τηλέφωνο, ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο στον πρωκτό μου. Πόνεσα. Άρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο».

Ο μαθητής κατήγγειλε το περιστατικό κι έτσι οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο στις 21 Νοεμβρίου 2024, στο Μονομελές Ανηλίκων. Από την πλευρά τους, οι τρεις κατηγορούμενοι μαθητές αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι μπήκαν για πλάκα στο δωμάτιο του μικρότερου συμμαθητή τους όμως δεν προχώρησαν σε καμία άσεμνη χειρονομία.

«Μας διέλυσαν τη ζωή»

Φανερά εξοργισμένος, ο πατέρας του παιδιού επεσήμανε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη. «Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ να ζήσει άλλος γονιός κάτι τέτοιο. Μας έχει διαλύσει τη ζωή», ανέφερε ο πατέρας και συμπλήρωσε:

«Μόνο η διευθύντρια έχει επικοινωνήσει μαζί μας, δηλώνοντας σοκαρισμένη. Μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της και ότι θα τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη».

Την ίδια ώρα, η μητέρα του μαθητή υποστηρίζει ότι για τη συμπεριφορά των παιδιών μεγάλη ευθύνη έχουν οι ίδιοι οι γονείς. «Είμαστε το μοναδικό γυμνάσιο χωρίς σύλλογο γονέων. Όταν επιχείρησα να συστήσω σύλλογο για να συζητάμε προβλήματα, δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον. Από τους 180 γονείς δεν μπόρεσα ούτε 13 να πείσω για να δημιουργηθεί ένας σύλλογος», είπε.

You May Also Like

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Βελτίωση ναι, αλλά χωρίς απειλές, αμφιβητήσεις, παραβιάσεις

Τα μηνύματα από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη, είναι θετικά.…

Σεισμός στην Τουρκία: Νέα σύλληψη εργολάβου στην Αττάλεια

Είχε εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο στο Μαναβγκάτ με την οικογένειά του

Τουρκία: Στη θάλασσα στα ανοιχτά της Σμύρνης έπεσε στρατιωτικό αεροσκάφος

Τουρκία: Στη θάλασσα στα ανοιχτά της Σμύρνης έπεσε στρατιωτικό αεροσκάφος

«Ηλεκτροπληξία» στην τιμή μεγαβατώρας: Στα 134,73 ευρώ από 46,6 το 2020

«Ηλεκτροπληξία» στην τιμή μεγαβατώρας: Στα 134,73 ευρώ από 46,6 το 2020

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Συγκλονίζει η εικόνα από τη μεταφορά βρεφών από το νοσοκομείο

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την Αλεξανδρούπολη όπου μαίνεται ανεξέλεγκτη

Ανοίγουν τα κυλικεία στα σχολεία, πώς θα λειτουργούν

Ανοίγουν τα κυλικεία στα σχολεία, πώς θα λειτουργούν

Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Τι να κάνετε αν συμβεί σεισμός

Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Τι να κάνετε αν συμβεί σεισμός

Το Νικητήριο Λογότυπο για τα 90 χρόνια Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κωπηλασίας

Το λογότυπο που συγκέντρωσε τις περισσότερες επιλογές είναι αυτό που σχεδίασε ο κύριος Ανδρέας Κρομμυδάς