Μία από τις “εντολές” των μαμάδων που μας έχουν γίνει πια βίωμα, είναι να μη βγαίνουμε έξω από το σπίτι χωρίς ζακέτα και με λουσμένα μαλλιά, ειδικά τον χειμώνα.

Ωστόσο, μία νεαρή γυναίκα στη Σουηδία, η οποία συνηθίζει να κάνει μπάνιο μέσα σε παγωμένες λίμνες ακόμη και με πολικές θερμοκρασίες, βγήκε έξω από το σπίτι της με λουσμένα μαλλιά. Και μιλάμε για θερμοκρασίες ψύχους, αφού έξω το θερμόμετρο έδειχνε μείον 30 βαθμούς Κελσίους.

Ωστόσο, η νεαρή Σουηδέζα μάλλον δεν περίμενε τι επρόκειτο να συμβεί με το που βγήκε έξω με βρεγμένα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι αστείο κι έγινε αμέσως viral, αφού ανέβασε το τολμηρό της εγχείρημα στο Instagram.

Δείτε το βίντεο

https://www.female-g.com/

You May Also Like

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας

«Εκεί, σε δευτερόλεπτα παίζεται η ζωή σου»

Στον καταρράκτη της Αγίας Άννας ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού

Στον καταρράκτη της Αγίας Άννας ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού

Πολ Αλεξάντερ: Χτυπήθηκε στα έξι του από πολιομυελίτιδα και ζει 70 χρόνια μέσα σε «σιδερένιο πνεύμονα»

Η συγκλονιστική ιστορία του 77χρονου Πολ Αλεξάντερ

ΒΙΝΤΕΟ: Ο καλύτερος παίκτης σκάκι στον κόσμο μόλις έχασε επειδή του γλίστρησε το ποντίκι από τα χέρια!

Ο Μάγκνους Κάρλσεν (Magnus Carlsen) είναι ένα Νορβηγός σκακιστής γκραντμαίτρ, ο οποίος…

Καρκίνος του μαστού: «Η ζωή ξεκινά μετά τον καρκίνο» -Η ιστορία της Βάσως Γιοχάη

Η Βάσω Γιοχάη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού όταν ήταν μόλις 29 ετών.

“Η οικογένεια στηρίζεται στη μητέρα και τον πατέρα”

“Το παρά φύσιν δεν μπορεί να καρποφορήσει” είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς

Η Ροδόπη «αγκαλιάζει» τα δάση μας και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: Ζούμε με τη φύση και ζούμε από τη φύση!

Προχωρά στη δωρεά δεξαμενής νερού 37.000 λίτρων, κατάλληλης τόσο για τα πυροσβεστικά οχήματα όσο και για τα ελικόπτερα.

Στην κορυφή του κόσμου στο Έβερεστ στα 8.848 μ. ο Δραμινός Μάριος Γιαννάκου

Μην ξεχνάμε, ότι ο Μάριος Γιαννάκου είναι ο άνθρωπος που κουβάλησε στην πλάτη του τη Δραμινή Ελευθερία σε  υψόμετρο 2.918 μέτρων.

Οδηγός τράκαρε σε ράλι γιατί κοιτούσε μια γυναίκα που έδειξε το στήθος της

Παραδέχτηκε ότι έχασε τη συγκέντρωσή του όταν μια γυναίκα θαυμάστρια σήκωσε το μπλουζάκι της

Κλιματική κρίση: Επτά «σιωπηλές» νίκες για το περιβάλλον

Παρά την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, υπήρξαν και κάποιες θετικές εξελίξεις για το περιβάλλον.