“Εγώ πιστεύω ότι δεν γίνεται αξιοκρατική επιλογή. Γενικά, τα πρόσωπα που παίρνουν θέσεις διευθυντών σε όλη την Ελλάδα βολεύουν αυτούς που θέλουν οι ίδιοι” σημείωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη εξέφρασε την άποψή της σε συνέντευξή της στη εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για όσα συμβαίνουν στην Επίδαυρο και το κατά πόσο είναι αξιοκρατική η επιλογή προσώπων.

Έχεις παίξει πολλές φορές στην Επίδαυρο δίπλα σε σπουδαίους ηθοποιούς. Πώς βλέπεις σήμερα τις παραστάσεις εκεί, μετά μάλιστα τα αρνητικά σχόλια και τις αντιδράσεις που υπήρξαν με τους «Σφήκες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου και την κατά Κάστορφ «Μήδεια»;

Εγώ πιστεύω ότι δεν γίνεται αξιοκρατική επιλογή. Γενικά, τα πρόσωπα που παίρνουν θέσεις διευθυντών σε όλη την Ελλάδα βολεύουν αυτούς που θέλουν οι ίδιοι. Δεν κρίνουν αξιοκρατικά. Παίρνουν μία θέση κρατική κι από εκεί και ύστερα με τα χρήματα του ελληνικού λαού κάνουν ό,τι θέλουν και βολεύουν τους δικούς τους. Εμένα οι παραστάσεις μου έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία γιατί διαλέγω αξιοκρατικά τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζομαι. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει την «Οδύσσεια» στο Ηρώδειο, μία παράσταση που είχε γίνει sold out δύο μήνες πριν και φέτος δεν μας έδωσαν το Ηρώδειο γιατί το έδωσαν σε λαϊκούς τραγουδιστές. Να δώσουν στους λαϊκούς τραγουδιστές, αλλά να δώσουν και για τα παιδιά. Γιατί δεν έδωσαν στα παιδιά; Γιατί κανείς δεν δίνει σημασία στα παιδιά στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνουν ότι τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου.

Αυτό που κάνω το αγαπώ πολύ κι έχω αφιερωθεί σε αυτό γιατί πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν κι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με σοβαρότητα. Η πολιτεία δεν το κάνει. Δηλαδή οι ιθύνοντες, τώρα η πολιτεία -δεν μπορώ να κακίσω τον εκάστοτε πρωθυπουργό, αλλά μπορώ να κακίσω τους διευθυντές που μπαίνουν από την εκάστοτε κυβέρνηση.

https://newstora.gr/

You May Also Like

Ο Μίλτος Τεντόγλου, oρκίστηκε Σημαιοφόρος (ΟΛ) στο Πολεμικό Ναυτικό

Ο χρυσός Ολυμπιονικής του άλματος εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, oρκίστηκε Σημαιοφόρος (ΟΛ)…

Κάποτε γυρνούσαμε χαρούμενοι από τις διακοπές

Τελειώνει ο Αύγουστος και μαζί του τελειώνει η φούσκα της ξεγνοιασιάς που έχουμε δημιουργήσει

Φίλης – Να μην ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους δεν κάνουν την τρίτη δόση

Φίλης – Να μην ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους δεν κάνουν…

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Αντιμετώπιση του Κορωνοιού στο πλαίσιο μιας Δημοκρατικής Διακυβέρνησης

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Αντιμετώπιση του Κορωνοιού στο…

Ευθαλία Ράνδου, διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής Μαμάτσειου: «Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί – Θα θρηνήσουμε πάρα πολλά θύματα» 1

Ευθαλία Ράνδου, διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής Μαμάτσειου: «Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο…