“Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 20ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. – Υποψηφιότητες”

Ενόψει του  20ου συνεδρίου της Ο.Λ.Μ.Ε.,

την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στο 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές που θα ακολουθήσουν
  • Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.
  • Συζήτηση, προτάσεις και τοποθετήσεις.

Ακολούθως, την επόμενη μέρα, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 (10:00 – 19:00) και στον ίδιο χώρο, 4ο Γυμνάσιο Καστοριάς, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς για το 20ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. Η εκλογική διαδικασία θα γίνει παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι, που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του ΠΥΣΔΕ Καστοριάς, στις διοικητικές υπηρεσίες της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς, καθώς και οι αποσπασμένοι στην Α/θμια Διεύθυνση Καστοριάς, να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα από τις 10:00 έως τις 19:00. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτοποιημένα μέσω της μισθοδοσίας μέλη, τα μη τακτοποιημένα μέλη, οι αναπληρωτές κ.ά. με εφάπαξ εξόφληση της συνδρομής (20 € για μόνιμους και 5 € για τους αναπληρωτές κ.ά.) την ημέρα των εκλογών και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλο ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Καστοριάς προσκομίζοντας βεβαίωση τακτοποιημένης συνδρομής από την Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν οργανικά.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθορίζει τον αριθμό των αντιπροσώπων της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς στο 20ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. αλλά και τη “δύναμη” της Ε.Λ.Μ.Ε. για τα επόμενα δύο χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. Θεωρούμε λοιπόν ότι η συμμετοχή όλων μας στην γενική συνέλευση  και στην εκλογική διαδικασία είναι απολύτως απαραίτητη, διότι έτσι διασφαλίζεται η περιφρούρηση των δημοκρατικών μας κατακτήσεων και, ιδιαίτερα στις μέρες μας, μέσω της καθολικής συμμετοχής αφαιρείται η δυνατότητα της απαξίωσης του κλάδου.

 

Υποψηφιότητες

Τέλος, οι υποψηφιότητες για το 20ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. όπως αυτές κατατέθηκαν στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 22:00 έχουν ως εξής:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 20ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Μ.Ε.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠAΡΕΜΒΑΣΗ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΙΤΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΠΑΡΙΣΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ)

ΒΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΓΡΕΒΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΗΛΙΑ

ΔΗΜΟΥ ΣΠΥΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΙΤΣΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΜΙΞΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΤΣΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

 

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διεύθυντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.