Από τις 15 Οκτωβρίου 2015 άρχισαν τα μαθήματα του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ», που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στη Λογιστική και Ελεγκτική (Master of Science in Accounting and Auditing»).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει αντικείμενο την εξειδίκευση επιστημόνων στον τομέα της Λογιστικής και Ελεγκτικής, την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου, την κάλυψη των αναγκών σε μεταπτυχιακό επίπεδο για εκπαιδευμένα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εκτός από την παροχή υψηλού και ποιοτικού επιπέδου σπουδών, δημιουργεί νέες επαγγελματικές προοπτικές για τους νέους επιστήμονες της Περιφέρειάς μας, λόγω της συνεργασίας με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, με το οποίο υπογράφηκε σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας.

Εξειδικευμένα στελέχη από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΙΣΟΕΛ διδάσκουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Οι σπουδαστές του Προγράμματος, που ενδιαφέρονται για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, μπορούν να λάβουν απαλλαγή από τις επαγγελματικές εξετάσεις του ΣΟΕΛ σε ορισμένα μαθήματα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Απαλλαγών που έχει καταρτιστεί για την υλοποίηση των διατάξεων του άρθρου 9 Ν. 3693/2008. Για τα υπόλοιπα μαθήματα των επαγγελματικών εξετάσεων, οι σπουδαστές δύνανται να συμμετέχουν απ’ ευθείας σε αυτές και ο βαθμός που θα λάβουν θα αναγνωρίζεται στα αντίστοιχα μαθήματα του ΠΜΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Απολογισμός Α΄ εξαμήνου 2022 της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Απολογισμός Α΄ εξαμήνου 2022 της Αντιπεριφέρειας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις για τους εμπορικούς Συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας

    Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις για τους εμπορικούς…

Πτολεμαΐδα: Μεγαλύτερα τα ποσοστά καρκίνου του μαστού συγκριτικά με άλλες περιοχές

Αναμένεται να αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου

Το Υπουργείο έχει καταβάλει 33.325.000 ευρώ για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα 2016-2017. Πόσα δόθηκαν στη Δυτική Μακεδονία;

Το Υπουργείο έχει καταβάλει 33.325.000 ευρώ για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα 2016-2017.…

H Κατάσταση του Οδικού Δικτύου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 Ώρα 08:45)

H Κατάσταση του Οδικού Δικτύου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή…

Γ. Κασαπίδης: Εγκρίθηκαν τα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης της Περιφέρειας από την Οικονομική Επιτροπή

«Πρώτη η Δυτική Μακεδονία, ανοίγει το χορό των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης στην Ελλάδα»