Από τις 15 Οκτωβρίου 2015 άρχισαν τα μαθήματα του εξειδικευμένου Μεταπτυχιακού Προγράμματος «ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ», που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στη Λογιστική και Ελεγκτική (Master of Science in Accounting and Auditing»).

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών έχει αντικείμενο την εξειδίκευση επιστημόνων στον τομέα της Λογιστικής και Ελεγκτικής, την προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές διδακτορικού επιπέδου, την κάλυψη των αναγκών σε μεταπτυχιακό επίπεδο για εκπαιδευμένα διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εκτός από την παροχή υψηλού και ποιοτικού επιπέδου σπουδών, δημιουργεί νέες επαγγελματικές προοπτικές για τους νέους επιστήμονες της Περιφέρειάς μας, λόγω της συνεργασίας με το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, με το οποίο υπογράφηκε σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας.

Εξειδικευμένα στελέχη από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΙΣΟΕΛ διδάσκουν στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Οι σπουδαστές του Προγράμματος, που ενδιαφέρονται για το επάγγελμα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, μπορούν να λάβουν απαλλαγή από τις επαγγελματικές εξετάσεις του ΣΟΕΛ σε ορισμένα μαθήματα, σύμφωνα με τον Κανονισμό Απαλλαγών που έχει καταρτιστεί για την υλοποίηση των διατάξεων του άρθρου 9 Ν. 3693/2008. Για τα υπόλοιπα μαθήματα των επαγγελματικών εξετάσεων, οι σπουδαστές δύνανται να συμμετέχουν απ’ ευθείας σε αυτές και ο βαθμός που θα λάβουν θα αναγνωρίζεται στα αντίστοιχα μαθήματα του ΠΜΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ημερίδα με θέμα τη «Κατάθλιψη στην 3η ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στην Εύξεινο Λέσχη Μεσοποταμίας

Ημερίδα με θέμα τη  «Κατάθλιψη στην 3η ηλικία» θα πραγματοποιηθεί στην  Εύξεινο…

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον STAR την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 με την…

Η σημασία της σχολικής ετοιμότητας

Μια αξιόλογη εκδήλωση  με θέμα  «Σχολική ετοιμότητα – μετάβαση στο δημοτικό σχολείο»,…

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την περαιτέρω ενίσχυση της γουνοποιίας

Προσπάθεια ένταξης περισσότερων επιχειρήσεων στα προγράμματα στήριξης

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 25-02-2019 έως 03-03-2019) στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Άσκηση “Διά Πυρός 2023” της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς στην Βασιλειάδα

Φωτογραφικό υλικό Άσκηση “Διά Πυρός 2023” της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς

Αύριο συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Αύριο συνεδριάζει δια περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς αναζητεί επιχειρηματία για τη λειτουργία του Εστιατορίου – Bar στο 1o Fur Shopping Festival

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» επιθυμεί τη συνεργασία…