Την Τρίτη Μαροκινός θα μαχαιρώσει μια μητέρα και τις τρεις κόρες της επειδή «ήταν ντυμένες προκλητικά.» Την Κυριακή Σύριος θα σφάξει μια γυναίκα στην μέση του δρόμου. Την Δευτέρα το Ισλαμικό κράτος θα αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στο ‘Ανσμπαχ. Την επόμενη Τρίτη δύο ένοπλοι θα σφάξουν μέσα σε εκκλησία ιερέα. Οι παραπάνω ειδήσεις δεν είναι από την Μέση Ανατολή, είναι όμως από την νέα Μέση Ανατολή, γνωστή ως προσφάτως με την επωνυμία Ευρώπη.

Ο Γάλλος πρωθυπουργός, κ. Valls, θα δηλώσει «η Γαλλία θα πρέπει να συνηθίσει να ζει με την τρομοκρατία.» Αυτή η δήλωση θα είχε κάποια αξία αν είχε γίνει όταν η πολιτική τάξη της Ευρώπης αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα της στην μαζική εισροή μουσουλμάνων μεταναστών. Τότε θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζει ο ευρωπαίος ψηφοφόρος ότι η δική του καθημερινότητα θα είναι αυτή που θα αλλάξει, και δη προς το χειρότερο.

Στην Γερμανία η εγκληματικότητα από τους λεγόμενους πρόσφυγες έχει αυξηθεί 97%. Στην Στοκχόλμη ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός έχει γίνει άντρο συμμοριών νεαρών μουσουλμάνων που ειδικεύονται σε σεξουαλικά και άλλα εγκλήματα. Εκεί η καθημερινή εμπειρία πολλών γυναικών αρχίζει να μοιάζει με αυτή που είχε περιγράψει ευρωπαία την πρωτοχρονιά που μας πέρασε στην Κολωνία:
«Ήμασταν έντεκα φίλες και γύρω στις έντεκα βρισκόμασταν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό για να πάμε να δούμε τα πυροτεχνήματα και τότε ήταν που παρατηρήσαμε μία ομάδα ανδρών να βρίσκονται γύρω-γύρω. Καταφέραμε να πάμε στον καθεδρικό και θέλαμε να πάμε κοντά στο Μουσείο Λούντβιγκ για να δούμε τα πυροτεχνήματα κοντά στο ποτάμι, αλλά ξαφνικά μας περικύκλωσε μία ομάδα 20, 30 ανδρών», είπε σοκαρισμένη η Μισέλ. Η νεαρή γυναίκα εξήγησε στη συνέχεια πως οι άνδρες άγγιξαν την ίδια και τις φίλες της παντού, ενώ προσπαθούσαν μεταξύ τους να προστατευθούν.

« Ήταν θυμωμένοι και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι δε θα τραβούσαν καμία από εμάς μακριά. Μας έπιαναν και προσπαθήσαμε να φύγουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν»

Αλλά μην ανησυχείτε. Όπως είχε προειδοποιήσει η κα Όλγα Κεφαλογιάννη της ΝΔ, «Κλειστά σύνορα, φόβος για το διαφορετικό, ρητορική μίσους. Αυτά, η Ευρώπη, τα πλήρωσε πολύ ακριβά στον παρελθόν. Οφείλουμε να αντιδράσουμε!.» Μετά από το μακελειό στην Νίκαια της Γαλλίας με τους 84 νεκρούς της νταλίκας ισλαμιστή, ο κ. Κουμουτσάκος, πάλι της ΝΔ, θα δηλώσει «Αν δεν διατηρήσουμε την ανοχή στην διαφορετικότητα θα έχουμε ηττηθεί.» Αν αυτά λέγονται από στελέχη της ΝΔ, δεν έχει καμία σημασία να μάθεις τι έχουν πει οι ολίγον περισσότερο αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ στην Μυτιλήνη έχουν γίνει συλλήψεις Σύρων για βιασμό και πλαστογραφία. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ μαθαίνουμε: «Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 19χρονος το πρωί απείλησε την 34χρονη με σπασμένο ποτήρι, ενώ στη συνέχεια τη βίασε. Όπως καταγγέλθηκε, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων τεσσάρων μηνών, ο 19χρονος βίασε την 34χρονη τουλάχιστον 16 φορές πάντα με την απειλή ή και τη χρήση σωματικής βίας.»

‘Όπως είναι πλέον αναμενόμενο, ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων όπου ο 19χρονος Σύριος θα καταδικασθεί για τους 16 βιασμούς, θα εκτίσει μια συμβολική ποινή. Σύντομα θα είναι ελεύθερος και θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα ελεύθερος. Ούτε η παράνομη είσοδος στην Ελλάδα, ούτε και οι πολλαπλοί βιασμοί θα του δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα παραμονής. Εξάλλου μια διαφορετική εξέλιξη θα ήταν «μη ανοχή στην διαφορετικότητα», «κλειστά σύνορα, φόβος και ρητορική μίσους» όπως μας συμβουλεύουν η κα Κεφαλογιάννη και ο κ. Κουμουτσάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η δεξιά της Ευρώπης ευνοείται από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν από 3 μήνες ισχυριζόταν ότι με την «σθεναρή»…

Καμύ: Έχουμε χάσει το φως, τα πρωινά, την αθωότητα εκείνου που συγχωρεί μόνος του τον εαυτό του

Καμύ: Έχουμε χάσει το φως, τα πρωινά, την αθωότητα εκείνου που συγχωρεί…

«Όταν έμεινα έγκυος στα πενήντα μου, μια γυναίκα μου είπε: “Αργήσατε, ε; Κατευθείαν γιαγιά;”»

«Όταν σε δουν έγκυο, παίρνουν όλοι το δικαίωμα να σου πουν ό,τι…

Ζεράρ Πικέ: Δείτε τις «καυτές» υπάρξεις που γλεντούσαν… πριβέ με τον άσο της Μπαρτσελόνα πριν τον χωρισμό του με τη Σακίρα

Ζεράρ Πικέ: Δείτε τις «καυτές» υπάρξεις που γλεντούσαν… πριβέ με τον άσο…

100 χρόνια ελληνικής ομορφιάς σε μόλις δύο λεπτά (βίντεο)

Η εξέλιξη των προτύπων της ελληνικής ομορφιάς από το 1910 μέχρι σήμερα…

Τρούμπα: Η πιο κακόφημη συνοικία του Πειραιά, τα κόκκινα φανάρια και η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο

Table of Contents Hide Τρούμπα: Η πιο κακόφημη συνοικία του Πειραιά, τα…

Ήταν χάλια, έπεφτε, κοιμόταν όπου έβρισκε. Τα συμπτώματα σαλμονέλας της κόρης μου αφού έφαγε σοκολάτα Kinder

Table of Contents Hide Σάλος έχει προκληθεί στην παγκόσμια αγορά από το…

Ράδιο Αρβύλα: Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ράδιο Αρβύλα: Τι έγραψε ο Χρήστος Κιούσης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Χρήστος Βασιλάκης: “Η συλλογή και επεξεργασία αχρείαστων πληροφοριών περισσότερο αυξάνει την ψυχολογική πίεση του γενικού πληθυσμού παρά προσφέρει ουσιαστικές και χρήσιμες γνώσεις”

Χρήστος Βασιλάκης: “Η συλλογή και επεξεργασία αχρείαστων πληροφοριών περισσότερο αυξάνει την ψυχολογική…

Το πρώτο ζώο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τι είδους άνθρωπος είστε

Το πρώτο ζώο που βλέπετε στην εικόνα αποκαλύπτει τι είδους άνθρωπος είστε