Ξένια Καλογεροπούλου: Έχασε το φως της και μένει κλεισμένη στο σπίτι της

 

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας Ξένια Καλογεροπούλου συγκλονίζει καθώς εξαιτίας ενός σοβαρού οφθαλμολογικού προβλήματος έχασε το φως της.

Βρίσκεται πλέον κλεισμένη στο σπίτι της αδυνατώντας να διαβάσει και να γράψει, αφήνοντας το μυαλό της να αναπολεί εικόνες και στιγμές.

Η κατάστασή της είναι σχεδόν δραματική, αφού αδυνατεί ακόμα και να πάει στο σούπερ μάρκετ για τα απολύτως απαραίτητα λόγω κορονοϊού.

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου απ’ την Πρωτοχρονιά. Έτυχε να πάθω κάτι πολύ σοβαρό στα μάτια μου και δεν μπορώ πια να διαβάζω ούτε να γράφω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ακούω βιβλία. Κλείνω τα μάτια και τα ακούω» εξομολογήθηκε η ίδια στη δημοσιογράφο Αργυρώ Μποζώνη.

«Έχω μια φίλη που με προσέχει εδώ, βγαίνω και περπατώ πολύ λίγο στο πάρκο, κι επειδή τη μέρα της κηδείας της Αλκής πέθανε η γάτα μου, έχω μια καινούργια που μου κάνει παρέα και με παρηγορεί.

Το ότι δεν βλέπω είναι χειρότερο απ’ το ότι είμαι στο σπίτι. Δεν θα με πείραζε τόσο το κλεισμένη μέσα, αν μπορούσα να βλέπω καλύτερα, αλλά προσαρμόζομαι κι εγώ και κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε όλοι» σχολίασε η ηθοποιός αναφορικά και με τα μέτρα που πήρε η Πολιτεία για την πανδημία.

Και συνέχισε: «Άκουσα κάμποσα βιβλία, τα πιο πρόσφατα είναι ο τελευταίος τόμος της «Αναζήτησης του χαμένου χρόνου» του Προυστ. Είχα διαβάσει όλο το βιβλίο, αλλά όχι τον τελευταίο τόμο, η «Λολίτα» και το «Μίλησε μνήμη» του Ναμπόκοφ. Και όπως πολύς κόσμος ακούω -αφού δεν μπορώ να δω- τηλεόραση, όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε και να μην κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

boxnews.gr

 

You May Also Like

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ΚΦΠΜ Μαλακάσας για την υγειονομική προστασία προσωπικού και φιλοξενουμένων

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ΚΦΠΜ Μαλακάσας για την υγειονομική προστασία προσωπικού και…

Αριστοτέλης Ωνάσης : Στα χέρια Αραβα η βίλα του στο Λαγονήσι

Αριστοτέλης Ωνάσης : Στα χέρια Αραβα η βίλα του στο Λαγονήσι

«Δεν δέχομαι μείωση ενοικίου, δε με νοιάζει, πούλα το αμάξι σου, εγώ έχω μάθει να ζω με 5.000€ το μήνα”

«Δεν δέχομαι μείωση ενοικίου, δε με νοιάζει, πούλα το αμάξι σου, εγώ…

Κατοικία στην Ελλάδα αναζητούν Σκανδιναβοί

Επενδυτικά κεφάλαια σκανδιναβικής προέλευσης εξετάζουν την αγορά κατοικιών στην Ελλάδα, με στόχο…

Ράδιο «Κ»: Κινδυνεύει η συμφωνία των Πρεσπών;

Η πρόσφατη κυβερνητική κρίση στα Σκόπια δημιούργησε την εντύπωση ότι το Μακεδονικό…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τζέντλεμαν ο Τσιτσιπάς! Πήρε ομπρέλα και την κρατούσε για να μην βραχεί το ball girl!

Τζέντλεμαν ο Τσιτσιπάς! Πήρε ομπρέλα και την κρατούσε για να μην βραχεί…

Μεγάλη ανταπόκριση στον τηλεμαραθώνιο της ΝΔ για τη «Φλόγα»

Μεγάλη ανταπόκριση στον τηλεμαραθώνιο της ΝΔ για τη «Φλόγα»

Ο γιατρός της Σερίφου, Θανάσης Κοντάρης, έκανε την πρώτη επιτυχημένη θρομβόλυση στο ιατρείο του νησιού

Ανακάλεσε την παραίτησή του και συνεχίζει το έργο του

Αποκάλυψη Γιαννόπουλου: Απέλυσα άτομα για κακοποίηση και τα προσέλαβαν αλλού!

Αποκάλυψη Γιαννόπουλου: Απέλυσα άτομα για κακοποίηση και τα προσέλαβαν αλλού!