Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αποφασίστηκε να πέσουν τίτλοι τέλους για την εκπομπή. Ωστόσο, η διακοπή της δεν θα είναι οριστική καθώς ήδη γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία που θα κάνει comeback.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι καταγγελίες πως ο εκ των παρουσιαστών των «Ράδιο Αρβύλα» διέρρευσε προσωπικό υλικό με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου εν αγνοία της, έχουν σοκάρει και εξοργίσει το πανελλήνιο και τους συναδέλφους του.

Μάλιστα, φαίνεται πως με την αποκάλυψη αυτή άνοιξε ο «Ασκός του Αιόλου» καθώς οι καταγγελίες και οι αναφορές για τη δράση του διαδέχονται η μία την άλλη και συγκλονίζουν.

Η πρώην σύντροφός του, η οποία βρήκε το θάρρος και μίλησε για τη δράση του δημοσιογράφου, την οποία και ο ίδιος παραδέχτηκε, λέει πως οι πράξεις του έγιναν απολύτως συνειδητά και μάλιστα μεθοδευμένα.

Επίσης, τονίζει ότι είχε κανάλι σε site πορνογραφικού περιεχομένου εδώ και 10 χρόνια με συνολικά οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών.

 

Την ίδια ώρα, η τραγουδίστρια Χρύσα του συγκροτήματος Oceandvst καταγγέλλει πως όταν εκείνη ήταν γύρω στα 17 με 18 ο παρουσιαστής την ακολούθησε στις τουαλέτες και της την έπεσε.

Σεξουαλική παρενόχληση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καταγγέλλει και πρώην εργαζόμενη της εκπομπής. Η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook περιγράφει πώς την παρενοχλούσε επί χρόνια, ενώ της έστελνε μηνύματα στο κινητό και στο Viber, αν και εκείνη δεν ανταποκρινόταν.

Παράλληλα, «καίει» Κανάκη, Σερβετά και Κιούση, που υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα για τη δράση του και ξεκαθαρίζει ότι ήξεραν πώς φέρεται στις γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν δίπλα του.

Τα στόματα έχουν ανοίξει…

Στον απόηχο των παραπάνω οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή σταματά για το 2021 και έκαναν γνωστό ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για το «Βινύλιο».

Ωστόσο, θα επιστρέψει από το 2022. Την προαναγγελία είχε κάνει ο Αντώνης Κανάκης και η επιβεβαίωση ήρθε από τον Χρήστο Κιούση.

Με ανάρτησή του στο Twitter, διέψευσε τις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πως η εκπομπή σταματάει οριστικά και τόνισε ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» θα εμφανιστούν ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Ιανουάριο.

«Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε. Επιμένουμε πως προέχει η υποστήριξη του θύματος και εκεί θα αφιερώσουμε το χρόνο μας, όχι στο να απαντάμε για τον χαρακτήρα μας. Save the date: 10/1 επιστρέφουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κιούσης.

 

«Στο να απαντάμε για τον χαρακτήρα μας…»

Πάντως, εντύπωση προκαλεί η αναφορά στο tweet του παρουσιαστή ότι δεν απαντούν για τον χαρακτήρα τους, όταν εδώ και τρεις ημέρες τονίζουν πως… δεν γνώριζαν ενώ πρώην εργαζόμενη ισχυρίζεται ότι ήταν της άποψης «έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης».

«Επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε. Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο… και να τον έχω δίπλα μου για τόσα χρόνια;», αναφέρθηκε on air.

 

Αν είχαν γνώση των παράνομων πράξεων του συμπαρουσιαστή τους ή όχι θα το μάθουμε στο μέλλον (και αν το μάθουμε).

«Σίγουρα όμως ήξεραν για τις «νόμιμες» πράξεις του και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου «Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης». Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι», γράφει η ίδια κοπέλα.

ΠΗΓΗ:https://www.in.gr/2021/12/16/greece

You May Also Like

Τέλος το διευρυμένο ωράριο σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων

Με απόφαση των συναρμοδίων υπουργείων μπαίνει τέλος στο διευρυμένο ωράριο σε σούπερ μάρκετ και…

Ανοιχτές οι εκκλησίες αλλά κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες το Πάσχα

Ανοιχτές οι εκκλησίες αλλά κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες το Πάσχα

Ποιος ήταν ο θρυλικός σχεδιαστής Roberto Cavalli που «έφυγε» από τη ζωή γράφοντας ιστορία στη μόδα

Η αγάπη του για τα επιδεικτικά animal prints τον έκανε αγαπημένο πρόσωπο για χρόνια

Ο Λαρισαίος γιατρός που θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης

Μετά από πολλές δεκαετίες στη μάχη για την κατάκτηση του διαστήματος, ένας Έλληνας θα είναι… παρών!

Πέτρος Φιλιππίδης : Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες – Δικηγόροι του γυρίζουν την πλάτη

Πέτρος Φιλιππίδης : Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες – Δικηγόροι του γυρίζουν…

Καιρός: Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία – Πρώτες εκτιμήσεις για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Ποιες περιοχές θα επηρεάσει το νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι καιρό θα…

Φωτιές στη Μαγνησία: Καταστράφηκε το 80% της κτηνοτροφίας – Νεκρά πάνω από 3.000 ζώα

Σοκαριστικός είναι ο απολογισμός των κτηνοτρόφων της Μαγνησίας για την απώλεια του ζωικού κεφαλαίου

«Σπάει ο πάγος» με Μόσχα – Διεργασίες για ταξίδι Τσίπρα στο Κρεμλίνο

«Σπάει ο πάγος» μεταξύ Μόσχας και Αθήνας – Τον Δεκέμβρη διυπουργική επιτροπή…

Πανεπιστημιακή αστυνομία: Θέατρο διαμαρτυρίας αντί φύλαξης

Τα καλοντυμένα μέλη της πανεπιστημιακής αστυνομίας έστεκαν στο πεζοδρόμιο απέναντι από τις…