Κορυφώνεται η αγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα και στην σπονδυλική του στήλη από βουτιά που έκανε στα Φαλάσαρνα. Τι είπε στη μητέρα του, μέσα στην εντατική…

Το παράπονο του από το κρεβάτι της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είπε στη μητέρα του ο 16χρονος Νικόλας ο οποίος την περασμένη Κυριακή τραυματίστηκε ενώ έκανε βουτιά στα Φαλάσαρνα.

Η μητέρα του 16χρονου που είδε το παιδί της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων. “Είδα το παιδί στην εντατική, αλλά δεν μπορεί να μου μιλήσει λόγω της τραχειοστομίας. Επικοινωνήσαμε με τα χείλια, είναι καλά, έχει υπομονή και περιμένει να βγει από την εντατική. Μας είπαν ότι τις επόμενες ημέρες θα βγει και θα πάει σε θάλαμο».

«Έχει μια δυσκολία, θέλει να βγάλει ορισμένα πράγματα, έχει πάρα πολλή υπομονή, δύναμη και απλά συνεχίζουμε. Δεν μπήκα καν σε διαδικασία να τον ρωτήσω κάτι για τα πόδια του, του είπα ότι είμαι εδώ, ότι μένω κοντά, ότι μπαίνω λίγο γιατί είναι η ΜΕΘ και δεν μας αφήνουν, και οπότε μπορώ θα μπαίνω μέσα έστω και για λίγο. Τον είδα καλά και με αυτό χάρηκα, χάρηκε και ο Νικόλας που με είδε, το μόνο που μπορούσε να μου πει είναι ότι πεινάει, να του δώσω φαγητό. Του είπα να κάνει λίγο υπομονή.»

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του 16χρονου, «το μεσημέρι μπήκε στην εντατική ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, του συστήθηκε και μου είπε ότι πέρασε καλό βράδυ. Η επέμβαση πήγε πολύ καλά, όμως μας είπαν πως έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, η πορεία θα δείξει πως είναι τα δεδομένα για τον Νικόλα».

Ο κ. Χαλκιαδάκης τόνισε ότι το παιδί έχει επαφή με το περιβάλλον ενώ μάλιστα χθες συνομίλησαν με τον 16χρονο. «Τον ρώτησα πως είναι, μου απάντησε καλούτσικα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαλκιαδάκης, μιλώντας στο cretapost.gr. Δήλωσε επίσης ότι ο δρόμος που έχει μπροστά τόσο το ανήλικο παιδί όσο και η οικογένεια του είναι μακρύς.

Το θετικό είναι ότι έχει σταθεροποιηθεί η αυχενική μοίρα ενώ θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι προεγχειρητικά είχαν γίνει και δυσοίωνες προβλέψεις σε ότι αφορά την μετέπειτα κινητική αποκαταστάση του, όμως το χειρουργείο πήγε καλά και πλέον, η κατάσταση του θα εκτιμηθεί, προϊόντος του χρόνου, από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Δείτε στο επόμενο βίντεο του Live News όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση, μέχρι χθες το απόγευμα.

ΠΗΓΗ:https://www.newsit.gr/

You May Also Like

Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι ταυτοποίησαν τον ιερό χιτώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε έναν από τους βασιλικούς τάφους στη Βεργίνα

Η ανακάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα

Τουρκία: Συνωστισμός στα σουπερμάρκετ για το… ηλιέλαιο

Τουρκία: Συνωστισμός στα σουπερμάρκετ για το… ηλιέλαιο

Οι τρεις όροι του Ανδρουλάκη για να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκιαγράφησε το πρόσωπο που θα προτείνει ως πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας

Σκέρτσος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: Οι υπουργοί έχουν αυξημένη ευθύνη στήριξης των νομοσχεδίων

«Μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, δεν ερχόμαστε με όρους σύγκρουσης», είπε ο υπουργός

Ξεκινάει στις 23 Απριλίου η ηλεκτρονική διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε 168.000 μακροχρόνια ανέργους

Ξεκινάει στις 23 Απριλίου η ηλεκτρονική διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης…

Κακοκαιρία από το Σάββατο με χιονοπτώσεις, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρό παγετό, πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους, ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Κακοκαιρία από το Σάββατο με χιονοπτώσεις, μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ισχυρό παγετό,…

Αμετανόητος ο Πολάκης – Συρεγγέλα: Ο πολακισμός επίσημη έκφραση αθλιότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν παίρνει πίσω τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης, αιχμηρή η απάντηση από την Μαρία Συρεγγέλα κατά ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΑΕΔ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

«Πρόωρο να μιλάμε για Πάσχα στο χωριό»

«Πρόωρο να μιλάμε για Πάσχα στο χωριό»

Θεσσαλονίκη: Βγάζουν σε πλειστηριασμό σπίτι οικογένειας με παιδί με νοητική υστέρηση

Εταιρεία βγάζει σε πλειστηριασμό σπίτι οικογένειας στη Θεσσαλονίκη με ανήλικο κοριτσάκι με νοητική υστέρηση