Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι εικόνες σοκάρουν.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας, με το σχετικό βίντεο να δείχνει πως ένας άντρας κλωτσά μια γυναίκα στο στέρνο, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε κυλιόμενες σκάλες.

Το περιστατικό έγινε σε έναν σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από την εξοργιστική αυτή κίνηση, η γυναίκα είχε προηγουμένως πει στον νεαρό άνδρα να ζητήσει συγγνώμη, καθώς εκείνος φαίνεται να είναι βιαστικός.

Σύμφωνα με το NBC στη Νέα Υόρκη, το 32χρονο θύμα και ο οξύθυμος άνδρας ανέβαιναν με τις κυλιόμενες σκάλες στον σταθμό Atlantic Avenue-Barclays Center το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

«Πες μια συγγνώμη», φέρεται να είπε η γυναίκα στον άνδρα, σύμφωνα με τις Αρχές. Εκείνος φέρεται να ανταπάντησε πως το έκανε και τότε γύρισε απότομα, κλώτσησε την άτυχη νεαρή και την οδήγησε να κατρακυλήσει από τις κυλιόμενες σκάλες.

«Είμαι τυχερός που δεν έχω πέθανα, ή που δεν έμεινα αναίσθητη, αλλά θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον που είχε τέτοια πτώση», είπε η γυναίκα στο NBC New York. Η ίδια αναφέρθηκε και στο τι συνέβη, ελάχιστες στιγμές πριν ο δράστης… θολώσει: «Οταν με πέρασε, με έσπρωξε στο πλάι και εγώ του είπα απότομα “Πες μια συγγνώμη”».

Σύμφωνα με τη New York Post, το θύμα αρνήθηκε να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματα στην πλάτη, τα χέρια και τα πόδια.