Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά μαζί (αλεύρι, baking powder, αλάτι, ζάχαρη) και μετά ρίχνουμε το γάλα, το αυγό και το λάδι.
-
2
Ανάβουμε το μάτι στην υψηλότερη θερμοκρασία ώστε να κάψει το αντικολλητικο τηγάνι και μετά από 2-3 λεπτά ρίχνουμε την ζύμη.
-
3
Όταν αρχίσει να κάνει φουσκάλες και οι άκρες να έχουν ψηθεί γυρνάμε το pancake από την άλλη μεριά με μια σπάτουλα.
-
4
Όταν ψηθεί το pancake το βγάζουμε από το τηγάνι και διακοσμούμε με υλικά της αρεσκείας μας (Μερέντα, maple syrup)