Αλμυρό κέικ με αλλαντικά
Υλικά
-
1 κούπα γάλα
-
1 κούπα ηλιέλαιο
-
4 αυγά
-
3 κούπες αλεύρι γοχ
-
3 κγ μπέικιν
-
7 φέτες ζαμπόν
-
300 γρ κασέρι (επιλογής σας)
-
1 κσ μουστάρδα
-
Ρίγανη
-
Πάπρικα
-
Πιπέρι
-
Αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
Βήμα 1
Ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα και το ηλιέλαιο.
-
Βήμα 2
Σταδιακά αφού αφρατέψουμε το μείγμα προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά.
-
Βήμα 3
Προσθέτουμε τα αλλαντικά, το κασέρι, τη μουστάρδα και τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.
-
Βήμα 4
Το βάζουμε σε φόρμα επιλογής μας. (Εγώ χρησιμοποιώ λαδόκολλα, χωρίς λαδόκολλα αλείψτε με λίγο ηλιέλαιο την φόρμα και αλευρώστε ελαφρώς).
-
Βήμα 5
Από πάνω προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε φέτα, κασέρι, ελιές ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Εγώ έβαλα τυρί.
Ψήνουμε στους 180° για 40-45 λεπτά. -
Βήμα 6
Αφού το βγάλω το σκεπάζω με πετσέτα για 10-15 λεπτά για να μείνει αφράτο!
Καλή σας όρεξη.