ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ κρέμα γάλακτος πολύ παγωμένη 35%, 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα, 2 κουτιά εβαπορέ γάλα και 2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ή στην παγωτομηχανή ή σε μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μία σφικτή σαντιγί.

Στην συνέχεια, ρίχνουμε το ζαχαρούχο σε 6 δόσεις. Έπειτα, χαμηλώνουμε και ρίχνουμε το εβαπορέ σιγά σιγά, σε 6 δόσεις. Τέλος, ρίχνουμε τις βανίλιες.

Έπειτα, τοποθετούμε στον καταψύκτη για 40 λεπτά.

Το βγάζουμε και το χτυπάμε ενώ συνεχίζουμε ξανά μετά από 40 λεπτά όπου το ξαναχτυπάμε.

Επαναλαμβάνουμε μετά από 40 λεπτά και το ξαναχτυπάμε.

Το τοποθετούμε στην κατάψυξη και το αφήνουμε για πολλές ώρες.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε!

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎  “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

You May Also Like

Κρέμα καραμελέ.

Μία συνταγή για μια δροσερή και βελούδινη κρέμα καραμελέ θα σας ανεβάσει σίγουρα την διάθεση κι εμείς σας έχουμε την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή.

Υπέροχοι Κουραμπιέδες από τη Σμύρνη

Υπέροχοι Κουραμπιέδες από τη Σμύρνη

Μία πανεύκολη συνταγή για παπατοκεφτέδες!

Μία πανεύκολη συνταγή για παπατοκεφτέδες!

Βυζαντινό με τσουρέκι το τέλειο σιροπιαστό γλυκό

Σας περίσσεψε τσουρέκι;;  Έχετε όρεξη να απολαύσετε οι ίδιοι ή να κεράσετε…

Εδώ ο καλός λουκουμάς με μπόλικο μέλι, κανέλα και σουσάμι… είναι νόστιμοι και τραγανοί

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “‎Rania Mantopoulou‎ – ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ” ΥΛΙΚΑ 2…

Παραδοσιακή ριβανί από το Μεσολόγγι

Δοκιμάστε τη συνταγή ενός από τα πιο παραδοσιακά εδέσματα του τόπου…

Η καλύτερη συνταγή για κεμπάπ

Για τη σπιτική συνταγή για κεμπάπ θα χρειαστείτε 1 κιλο κιμά αρνί…

Μοναδικά κουλουράκια με άρωμα τσουρεκιού! Θα τα αγαπήσετε.

Μοναδικά κουλουράκια με άρωμα τσουρεκιού! Θα τα αγαπήσετε.

To μυστικό για τέλεια τηγανητά καλαμαράκια

Πολύ μαλακά μέσα, τραγανά απ΄ έξω

Βάφλες σπιτικές και πανεύκολες

Το αγαπημένο γλυκό σνακ μικρών και μεγάλων, με την τραγανή εξωτερικά και αφράτη εσωτερικά ζύμη