ΥΛΙΚΑ
- σοκολατένια μους γιαουρτιού
- μαριναρισμένα φρούτα
- αμύγδαλα, καβουρδισμένα, χοντροσπασμένο
- παξιμάδι χαρουπιού, σπασμένο
- βατόμουρα
Για τη σοκολατένια μους γιαουρτιού
- 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%
- 60 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
- 100 γρ. μέλι
- 2 γρ. κανέλα
- 2 γρ. αλάτι
Για τα μαριναρισμένα φρούτα
- 60 γρ. πορτοκάλι φιλέτο, κομμένο σε μέτριο καρέ
- 40 γρ. βερίκοκο αποξηραμένο, κομμένο σε μέτριο καρέ
- 20 γρ. σταφίδες
- 80 γρ. χυμός πορτοκάλι
- 40 γρ. amaretto
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σε πιάτο σερβίρουμε τη σοκολατένια μους και γαρνίρουμε με τα μαριναρισμένα φρούτα, τα αμύγδαλα, το παξιμάδι χαρουπιού και τα βατόμουρα.
Για τη σοκολατένια μους γιαουρτιού
Σε ένα βαθύ μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής ή σε σκεύος σερβιρίσματος και αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Για τα μαριναρισμένα φρούτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για τουλάχιστον για 30 λεπτά. Διατηρούμε στο ψυγείο.