Εύκολα και υγιεινά ζελεδάκια

Xristina Koltsakli @cook_37436898

Υλικά

 40 λεπτα
  1. 1 φόρμα σε σχέδιο
  2. 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  3. 8 φύλλα ζελατίνη
  4. 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. Βήμα 1

    Σε ένα μπρίκι ρίχνουμε την μια κουταλιά της σούπας μέλι, το αφήνουμε 1 λεπτό να ζεσταθεί και στην συνέχεια ρίχνουμε την μισή κούπα χυμό.

  2. Βήμα 2

    Έπειτα παίρνουμε ένα μπολ με αρκετά κρύο νερό και μουλιάζουμε 8 φύλλα ζελατίνη για περίπου 5 λεπτά. Στην συνέχεια τα προσθέτουμε και αυτά στο μπρίκι με τα υπόλοιπα υλικά το ανακατεύουμε και το μοιράζουμε στην φόρμα.

  3. Βήμα 3

    Και τέλος αφού τα μοιράσαμε στις φόρμες τα βάζουμε για τρεις ώρες μέσα στο ψυγείο.

  4. Βήμα 4

    Καλή σας όρεξη

    https://cookpad.com/gr

You May Also Like

Αλισίβα: Το “θαυματουργό” διάλυμα που θα σας λύσει τα χέρια

Η αλισίβα χρησιμοποιούνταν για πολλούς σκοπούς, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και στην παραδοσιακή μαγειρική.

Σούπερ αφράτη, φουσκωτή βασιλόπιτα-κέικ και 4 tips για να πετύχει

Πρωτοχρονιά χωρίς πρωτοχρονιάτικη πίτα δεν γίνεται. Φτιάξτε τη δική σας, έτσι για…

Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος ζάχαρης

Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος…

Πανεύκολη συνταγή για τέλειο μιλφέιγ καλύτερο και από το ζαχαροπλαστείο, έτοιμο σε 30 λεπτά

Πανεύκολη συνταγή για τέλειο μιλφέιγ

Το πιο γρήγορο και εύκολο cheesecake που μπορείς να φτιάξεις

Γίνεται πανεύκολα με λίγα και απλά υλικά ενώ το αποτέλεσμα είναι λαχταριστό

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι, μουστάρδα και πίκλες

Μία νόστιμη και ελαφριά συνταγή

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε εύκολο και απλό ρυζόγαλο!

Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε εύκολο και απλό ρυζόγαλο!

Παγωμένο σοκολατένιο γλύκισμα με ζαχαρούχο γάλα και χωρίς… ψήσιμο!

Υπέροχο, παγωμένο στη κατάψυξη, σοκολατένιο γλύκισμα πανεύκολο και γρήγορα στη κατασκευή του.

Ηπειρώτικη κοσμιρή – Η πιο απλή τυρόπιτα απ’ όλες!

Η πιο εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα που έχεις κάνει!

Κολοκυθόσουπα με κάστανα και φέτα

Αυτή η κρεμμώδης κολοκυθόσουπα σερβίρεται ζεστή και γαρνίρεται με τρίμματα φέτας.