Εκτέλεση
1.Τοποθετείτε σε λεκανίτσα τον κιμά τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το καγέν, το αλατοπίπερο και αρχίζουμε να ζυμώνετε.
2.Λίγο λίγο ρίχνετε και λίγο νερό περίπου 1 φλυτζανάκι του καφέ.
3.Ζυμώνετε για 8΄-10΄ συνεχώς. Ύστερα σκεπάζετε και αφήνετε να σταθεί για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
4.Έχετε ζεστάνει αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία, χωρίς λιπαρή ουσία, ψήνετε κάθε πίτα για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά.
5.Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα!
Tip: Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2 φετούλες βρεγμένο και στιμμένο καλά ψωμί, επίσης μπορείτε για πιο πικάντικα να προσθέσετε λίγο κίμινο, ψιλοτριμμένη πιπεριά Φλωρίνης και λίγο μπούκοβο.
Με έμπνευση και φωτογραφίες από: mageirikikaisintages