Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ένα γευστικό γλυκό για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν έχετε παρά να φτιάξετε μιλφέιγ, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως θα ευχαριστήσετε τα άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός σας.

Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Υλικά

– 350 γραμμάρια γάλα

– 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

– 1 αυγό

– 3 κρόκοι αυγού

– 80 γραμμάρια ζάχαρη

– 40 γραμμάρια κορν φλάουρ

– 1 βανιλίνη

– 450 γραμμάρια σφολιάτα

– Άχνη

Συνταγή ζαχαροπλαστείου για μιλφέιγ: Εκτέλεση συνταγής

– Βάζουμε 350 γραμμάρια γάλα, 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος, 80 γραμμάρια ζάχαρη, 400 γραμμάρια κορν φλάορ, 1 αυγό και 3 κρόκους σε μία κατσαρόλα.

– Ανακατεύουμε, το μείγμα.

– Μόλις βράσει, απομακρύνουμε από την φωτιά την κατσαρόλα.

– Προσθέτουμε μία βανίλινη και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

– Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και το τυλίγουμε με σελοφάν.

– Τοποθετούμε, το μπολ, στο ψυγείο για να κρυώσει.

– Τοποθετούμε τη σφολιάτα πάνω στο αντικολλητικό χαρτί του ταψιού.

– Προσθέτουμε άχνη ζάχαρη στη σφολιάτα.

– Τοποθετούμε άλλο ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί από πάνω.

– Τοποθετούμε και ένα δεύτερο ταψί πάνω από την σφολιάτα.

– Ψήνουμε το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο.

– Βάζουμε τον αέρα στους 190 βαθμούς Κελσίου για περίπου 25 λεπτά.

– Βγάζουμε το μπολ με την κρέμα από το ψυγείο.

– Βάζουμε την κρέμα στο μίξερ και τη χτυπάμε καλά.

– Προσθέτουμε δύο με τρεις κουταλιές της σούπας γάλα.

– Φτιάχνουμε τις στρώσεις τους γλυκού ως εξής: σφολιάτα-κρέμα-σφολιάτα-κρέμα-σφολιάτα.

– Απλώνουμε καλά, την κρεμά, για να πάει σε όλο το μήκος και το πλάτος της σφολιάτας.

– Τοποθετούμε το γλυκό στην κατάψυξη για δύο ώρες.

– Όταν παγώσει το γλυκό, βάζουμε ζάχαρη άχνη.

– Από τα συγκεκριμένα υλικά βγάζουμε περίπου οκτώ κομμάτια.

 

https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

Πεντανόστιμα σπιτικά πατατάκια με αλάτι και ξίδι σε 30 λεπτά

Πεντανόστιμα σπιτικά πατατάκια με αλάτι και ξίδι σε 30 λεπτά

Κέικ με ζαχαρούχο 4 υλικών! Πιο express δεν υπάρχει!

Κέικ με ζαχαρούχο 4 υλικών! Πιο express δεν υπάρχει!

Ρακόμελο για πονόλαιμο, βήχα, για τον χειμώνα.

Συνταγή για ρακόμελο στο μπρίκι, στο κατσαρολάκι, καπνιστό

Σπέσιαλ σπιτική μπουγάτσα με 3 υλικά

Σπέσιαλ σπιτική μπουγάτσα με 3 υλικά

Χριστουγεννιάτικος Κορμός πανεύκολος

Χριστουγεννιάτικος Κορμός πανεύκολος

Αφράτα παν κέικ

Οδηγίες μαγειρέματος για τα γευστικά παν κέικ

Εδώ ο καλός λουκουμάς με μπόλικο μέλι, κανέλα και σουσάμι… είναι νόστιμοι και τραγανοί

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “‎Rania Mantopoulou‎ – ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ” ΥΛΙΚΑ 2…

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ

Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος ζάχαρης

Αυτά τα κουλούρια δεν είναι σαν τα άλλα… είναι γιαουρτιού χωρίς ίχνος…

Πως να φτιάξεις σπιτικό γύρο κοτόπουλο

Εύκολο να το φτιάξεις και τέλειο για το ταπεράκι της επόμενης μέρας!